Cárnicas Merche va oferir un tastet de vint-i-tres botifarres blanques diferents
Botifarra d’ou de calçot amb salsa romesco o, fins i tot, amb xocolata negra i confitura de taronja. Aquestes són algunes de les delícies que Carnicas Merche va oferir per degustar aquest dissabte al matí. “Són les que han triomfat més, a la gent els ha sobtat molt perquè tenen molts contrastos”, explicava Antonio Gálvez
“La gent ja fa temps que ho espera, feia setmanes que preguntaven quan ho faríem”, apunta Gálvez, que també explica que molts clients aprofiten el dia per passar a saludar i fer un tast de botifarres o comprar-ne.
En total, per aquest dijous gras, Carnicas Merche té preparats uns vint-i-tres tipus de botifarres d’ou diferents. Després de molt temps, n’han fet una que feia molt temps que no tenien, una elaboració típica de Mallorca que s’anomena greixonera.
Durant la jornada, altres comerços es van sumar a la iniciativa i també van treure una paradeta a peu de carrer per oferir els seus productes, entre els quals Vinalium, el Restaurant Passaparola, la Floristeria Duran i Fruites Montse.
Es van poder tastar més de vint-i-tres tipus de botifarra diferents - L'ACTUAL