WhatsApp Image 2020 02 16 at 20.09.13_950x634
Cárnicas Merche va muntar una paradeta a peu del carrer Montcada - L'ACTUAL
16/02/2020 Actualitat
El dijous gras es va avançar al carrer Montcada

Cárnicas Merche va oferir un tastet de vint-i-tres botifarres blanques diferents

Botifarra d’ou de calçot amb salsa romesco o, fins i tot, amb xocolata negra i confitura de taronja. Aquestes són algunes de les delícies que Carnicas Merche va oferir per degustar aquest dissabte al matí. “Són les que han triomfat més, a la gent els ha sobtat molt perquè tenen molts contrastos”, explicava Antonio Gálvez

 

“La gent ja fa temps que ho espera, feia setmanes que preguntaven quan ho faríem”, apunta Gálvez, que també explica que molts clients aprofiten el dia per passar a saludar i fer un tast de botifarres o comprar-ne.

 

En total, per aquest dijous gras, Carnicas Merche té preparats uns vint-i-tres tipus de botifarres d’ou diferents. Després de molt temps, n’han fet una que feia molt temps que no tenien, una elaboració típica de Mallorca que s’anomena greixonera.

 

Durant la jornada, altres comerços es van sumar a la iniciativa i també van treure una paradeta a peu de carrer per oferir els seus productes, entre els quals Vinalium, el Restaurant Passaparola, la Floristeria Duran i Fruites Montse.

 

WhatsApp Image 2020 02 16 at 20.09.13 1

Es van poder tastar més de vint-i-tres tipus de botifarra diferents - L'ACTUAL

Comparteix
M'agrada
Comentaris