cartell Càncer de mama 21_1440x961
Cartell per al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama / ACC
15/10/2021 Actualitat
Dia Mundial Contra el Càncer de mama: traiem pit

Demà dissabte s'instal·larà una taula informativa a la plaça d’El Mirador de 9 a 13 hores

Cristina Domene

El 19 d’octubre es commemora el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama i per donar visibilitat a la malaltia i suport a la investigació, la junta local de Castellar de l’Associació Contra el Càncer instal·larà demà dissabte una taula informativa a la plaça d’EL Mirador de 9 a 13 hores. “Donarem informació del que fem, dels serveis i suport que oferim i també vendrem productes solidaris pensants especialment per aquesta campanya com ventalls, paraigües, polseres o clauers. Els diners recaptats aniran a parar a l’Associació, per continuar la investigació contra aquesta malaltia”, explica la responsable de l’ens local, Maria Jesús Porras. 


En el cartell d’enguany podem llegir la frase “Treu pit per les més vulnerables”: “Volem fer fortes les persones diagnosticades, fer-les costat. Que estiguin preparades per afrontat el tractament. Elles i ells, perquè els homes també pateixen càncer de mama tot i que en menor percentatge”, detalla Porras. Un dels recursos que ofereix l’associació castellarenca són les classes de ioga oncològic. Es realitzen cada dilluns, d’ 1.30 a 12.30 hores en el centre Viasanna Salut Integral, a la carretera Sabadell, 50. Tot i que el curs ja ha començat “s’allargarà fins al desembre i encara hi ha alguna plaça lliure”, recorda la responsable.

L’ACC es va crear el 1953 per ajudar les persones malaltes i lluitar contra la malaltia des de tots els fronts. Enguany, han modificat el logo després de 70 anys, deixant enrere la seva tradicional creu.

Comparteix
M'agrada
Comentaris