3 H_617x412
30/08/2019 Actualitat
Darrera entrega del KM 12

Esther Font, Rafa Homet i Ignasi Giménez tanquen l'espai d'entrevistes al cotxe de L'Actual i Ràdio Castellar

El KM 12 arriba a la seva fi amb les 3 darreres entrevistes als regidors i regidores del nou mandat. Anar de passeig amb l'Esther Font, el Rafa Homet i l'Ignasi Giménez és fer-ho amb 3 perfils molt diferents, però que han reunit la valentia de deixar-se entrevistar dins la unitat mòbil de Ràdio Castellar.

 

L'Esther Font ens ha deixat sorpresos, tant per la quantitat de whatsapps que és capaç de trobar-se en obrir el mòbil, com per la seva feina, infinitament creativa.

 

 

El Rafa Homet ha tingut les coses clares des del primer moment que ha pujat al cotxe. De fet, ens ha fet la impressió que les ha tingut clares tota la vida. Diu que disfruta molt de la seva professió, i que de tant en tant, quan pot "aparcar" els nens, surt a passejar per la llera del riu. Ens ha fet voltar per la llera del riu.

 

 

L'Ignasi Giménez és un vell conegut per nosaltres. Hem descobert que odia considerablement les notes de veu al mòbil, que compara amb menjar-se una torrada. Després de criticar-nos el cotxe, ens ha parlat del bon periodisme citant no sé què dels reportatges de Kapuściński...

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris