IMG 20211013 102131_1440x961
L'auxiliar de conversa en anglès aquest dimecres a l'escola Emili Carles-Tolrà. || J. CLAPERS
13/10/2021 Actualitat
Continuen els auxiliars de conversa en anglès

El projecte de 94 hores setmanals el portaran a terme sis professionals

Tots els centres educatius d’infantil i primària de Castellar del Vallès incorporen des del dia 1 d’octubre passat, i fins a mitjans de juny, auxiliars de conversa en anglès que donaran suport lingüístic a les activitats de les escoles. 
Aquest és un dels projectes previstos al pla d’impuls de la llengua anglesa del municipi, que es va iniciar el curs 2016-2017 i que té continuïtat durant aquest mandat amb l’objectiu de promoure l’ús de l’anglès entre els infants de la vila a través de diferents iniciatives.


Sis auxiliars destinaran a aquest projecte un total de 94 hores a la setmana, distribuïdes entre 10 i 19 hores setmanals en funció dels grups que té cada escola. 


Els auxiliars treballen a l’aula, juntament amb el professorat, facilitant que els infants puguin gaudir i practicar l’anglès, interactuant al màxim possible en els contextos quotidians i acadèmics. A més, augmenten la incidència de la llengua oral prioritzant les activitats de conversa en grups reduïts.  Tot això, amb la intenció d’assolir diferents objectius específics, com ara la millora de la competència oral comunicativa dels alumnes, la realització de pràctiques de conversa o el foment de la motivació i l’interès de l’alumnat envers la llengua anglesa.


Els sis professionals que treballaran amb els infants provenen de l’empresa adjudicatària del projecte, Ponrec Assessors SL. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris