WhatsApp Image 2023 06 08 at 16.56.46_1440x961
Entrada al Mercadona del mercat en una imatge de dimecres passat. || N.CEREZO
08/06/2023 Actualitat
Consum rellevarà Mercadona al mercat

L’establiment de l’equipament municipal obre portes per darrera vegada aquest dissabte

Redacció

El Mercat Municipal de Castellar comptarà properament amb un  supermercat de la cooperativa Consum. L’establiment rellevarà Mercadona, empresa que aquest dissabte, 10 de juny, obre per darrera vegada les seves portes a l’equipament municipal. La previsió és que el supermercat pugui començar a funcionar en uns mesos, una vegada s’hagin tramitat diversos permisos administratius i s’hagin dut a terme les obres d’adequació del local.
La del Mercat Municipal serà la segona botiga de la cooperativa a Castellar, i tindrà les mateixes característiques que la que es troba ubicada des de fa anys al carrer de Portugal, al Pla de la Bruguera.

 

El nou establiment de Consum al Mercat Municipal disposarà de la mateixa superfície que fins ara ocupava Mercadona: un espai de venda de 1.250 metres quadrats, a més de 1.000 metres quadrats addicionals per a magatzems i altres dependències pròpies. Consum compta actualment amb més de 870 supermercats, incloent les seves pròpies botigues i les franquícies Charter, distribuïts per tot Catalunya, la Comunitat Valenciana, Múrcia, Castella La Manxa, Andalusia i Aragó. L’empresa té més de 4 milions de socis clients i una plantilla de 19.337 treballadors. En el cas de Castellar es preveu que el nou supermercat del Mercat compti amb una plantilla d’una trentena de persones. L’Ajuntament agraeix a Consum la bona predisposició a instal·lar-se al Mercat Municipal i també a Mercadona els 15 anys de servei que ha dut a terme a l’equipament.


Amb la incorporació de Consum el Mercat Municipal disposarà d’un total de 10 establiments: El Racó del Mercat (bar), la Floristeria Carmona (parada exterior), la Carnisseria Casé (Carnisseria, xarcuteria, llegums i precuinats), la Xarcuteria Prat-Torras (carnisseria i xarcuteria), l’O’pan (venda de pa i pastes), Salat i Dolç (bacallaneria, fruits secs i dolços), La Bona Teca (rostisseria i menjar per emportar), Peixos Marina (peixateria) i Vila-Borrull (Fruites, verdures, pesca salada i llegums). L’equipament, que aquest any celebra el 15è aniversari, ha iniciat recentment una campanya de promoció de vals de descompte. Així, els castellarencs majors de 16 anys poden comprar vals per un valor total de 30 euros a meitat de preu que es poden bescanviar a les diferents parades fins al 27 de juliol. Fins al moment, s’han adquirit més de 3.500 vals per valor de 27.000 euros d’un total de 40.000 euros disponibles.

Comparteix
M'agrada
Comentaris