06   carles franch_950x634
Carles Franch, ajupit a l'esquerra amb membres del Club Bitllets de Colobres en una imatge de fa uns anys || Facebook
19/09/2022 Actualitat
Consternació a Castellar per la mort de Carles Franch

Ha mort sobtadament amb 51 anys deixant una gran petjada en el món de les entitats esportives i educatives del municipi

Aquest dilluns, desenes de persones han acomiadat Carles Franch al Tanatori de Castellar en una cerimònia plena de consternació i dol. Franch, veí de la zona del Pujalet, casat i amb tres fills, va morir sobtadament la nit de divendres a causa d’un infart al seu domicili del carrer Retir. Tenia 51 anys.

 

Carles Franch era molt conegut al municipi per la seva vinculació al món de l’esport castellarenc. Ell mateix havia estat jugador de la Unió Esportiva Castellar i posteriorment s’havia vinculat al Futbol Sala Castellar com a entrenador seguint les passes del seu pare (qui havia arribat a seure a la banqueta del CE Sabadell). A més, juntament amb membres de la seva família havia estat jugador actiu del Club de Bitlles Colobrers i col·laborava amb el Club Atlètic Castellar (CAC). La seva faceta professional també estava molt arrelada a Castellar del Vallès a través de la seva feina a la botiga familiar d’estampacions i venda de material, roba tècnica, esportiva i laboral Team Marcas Esport, situada al carrer Pare Borrell.

 

Dins del món associatiu, Carles Franch  va contribuir a la creació i impuls de  l’Entitat Mou-te, creada el 2012. Mou-te contribueix en la formació dels infants a les escoles de primària del municipi i té com a missió fomentar els valors de companyonia, amistat i treball en equip, valors que Franch va poder compartir amb molts escolars i també joves esportistes del municipi.

Comparteix
M'agrada
Comentaris