El científic Josep Enric Llebot Rabagliati visitarà L’Aula dimarts  || CEDIDA
El científic Josep Enric Llebot Rabagliati visitarà L’Aula dimarts  || CEDIDA
30/05/2023 Actualitat
Conferència de L'Aula sobre emergència climàtica

L'investigador sobre física ambiental i canvi climàtic, exsecretari de Medi Ambient de la Generalitat, Josep Enric Llebot Rabagliati, visitarà l'Auditori en una sessió oberta a tota la ciutadania

L’Aula organitzarà dimarts 6 de juny una nova sessió oberta a tota la ciutadania. Amb la voluntat d’obrir-se al conjunt de la població i de reivindicar la vocació de divulgació del coneixement de l’entitat, L’Aula ha convidat el prestigiós científic Josep Enric Llebot per parlar sobre l’emergència climàtica. El ponent ha centrat la seva recerca en termodinàmica de processos irreversibles, radiació solar i teledetecció, tot i que actualment es dedica a la investigació en l’àmbit de la física ambiental i del canvi climàtic. Llebot va impulsar la creació dels estudis de Ciències ambientals a la UAB i a la UdG, va ser Secretari de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, i va rebre el premi de literatura científica de la Fundació Catalana per a la Recerca i amb la Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

 

La conferència, que tindrà lloc a L’Auditori a partir de les 18h, aportarà evidències científiques sobre l’estat real del canvi climàtic, posant la mirada en el clima, la transformació energètica tant en les ciutat com en l’àmbit rural.

Comparteix
M'agrada
Comentaris