Imatge promocional d'Endevina-la
Imatge promocional d'Endevina-la
08/11/2019 Actualitat
Comença el joc lingüístic ‘Endevina-la’

La proposta es fa amb col·laboració de l'Ajuntament, l'associació de comerciants de la vila i el Servei Local de Català

L’Ajuntament de Castellar, l’Associació de Comerciants de la vila i el Servei Local de Català, juntament amb un total de 54 comerços del municipi, han organitzat el joc lingüístic “Endevina-la!”, una proposta oberta a la participació de tota la ciutadania que comença aquest divendres i que s’allarga fins el 9 de desembre.


La mecànica del concurs consisteix a resoldre els jeroglífics que tots els establiments participants tindran al seu aparador, emplenar la butlleta de participació que es podrà trobar a cadascun dels comerços i dipositar-la a l’urna que hi haurà a l’entrada d’El Mirador. L’objectiu de la proposta és promoure l’ús del català d’una manera lúdica i engrescadora, alhora que propiciar que la ciutadania s’apropi als comerços castellarencs.


Entre totes les butlletes participants, el dia 13 de desembre es farà un sorteig per adjudicar els dos premis previstos: un per als menors de 16 anys i un altre per a les persones adultes. En tots dos casos, caldrà haver encertat un mínim de cinc jeroglífics diferents. Val a dir que el lliurament dels dos premis, que consistiran en un val de 50 € cadascun per gastar als comerços participants, es durà a terme el diumenge 15 de desembre en el marc de la Fira de Nadal que organitza Comerç Castellar. Podeu trobar la llista d’establiments que participen a “Endevina-la!” al web municipal www.castellarvalles.cat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris