Oriol Vilanova (dreta) amb Joan Campmajó i Clara Parés | Cedida
Oriol Vilanova (dreta) amb Joan Campmajó i Clara Parés | Cedida
08/10/2025 Actualitat
El Coc de l’Orri: restaurant cerdà amb regust castellarenc

El cuiner de Castellar del Vallès, Oriol Vilanova, forma part del nou establiment a Lles de la Cerdanya amb la cuina d’autor catalana com a principal distintiu

Oriol Ferran Sanchez

Un nou local obrirà les portes aquest mateix cap de setmana a Lles de Cerdanya amb la participació a la cuina del castellarenc Oriol Vilanova. El Coc de l’Orri -que és com s’anomena el restaurant- és la continuació en un altre emplaçament de la ja desapareguda Fonda Domingo, un espai gastronòmic de referència a la zona que va tancar fa pocs mesos després de dotze anys. “La fonda havia quedat ja obsoleta i necessitava una rentada de cara” assegura Oriol Vilanova que explica que “ara tindrem una cuina nova, un menjador més ampli i instal·lacions més modernes”. Qui vulgui visitar el nou restaurant, però, no haurà de caminar molt, ja que el nou local està situat a només un carrer de distància de la Fonda Domingo.

 

Com ja passava a la fonda, Joan Campmajó i Clara Parés dirigiran el nou emplaçament i Oriol Vilanova donarà un cop de mà a la cuina. De fet, el castellarenc, ja feia anys que col·laborava als fogons de la fonda. Vilanova explica com va començar la seva relació amb el Joan, la Clara i la fonda: “quan era petit havia anat a menjar alguna vegada al restaurant i un Cap d'Any em van comentar que necessitaven ajuda a la cuina”. A partir d’aquell dia el cuiner va donar un cop de mà als fogons a les temporades altes i fins i tot hi va fer les pràctiques. “Com equip funcionem molt bé i segur que aquest nou projecte tirarà endavant”, assegura Vilanova.

 

El Coc de l'Orri obre aquest cap de setmana | Cedida

El Coc de l'Orri obre aquest cap de setmana | Cedida

 

El Coc de l’Orri mantindrà l’essència de la Fonda Domingo d’apostar per la cuina tradicional catalana i amb productes frescos i de proximitat destacant sobretot plats com el trinxat, l’arròs de muntanya, la galta de porc guisada a baixa temperatura o els peus de porc amb ceps, entre altres.

Comparteix
M'agrada
Comentaris