dolors mossons_1440x961
Dolors Musons en una imatge recent
22/06/2024 Actualitat
Cerimònia civil per acomiadar Dolors Mussons, qui va morir sobtadament aquest divendres

L'homenatge de familiars, amics i companys serà quest diumenge a partir de les 10 hores a l'Auditori Municipal Miquel Pont. La castellarenca, que tenia 71 anys, va treballar durant mé de 40 anys als serveis econòmics de l'Ajuntament

Amb 71 anys, hauria fet 72 el pròxim13 d'agost, ha mort de forma sobtada la castellarenca Dolors Mussons, persona de llarguíssima trajectòria a l’Ajuntament de Castellar del Vallès, en concret, més de 40 anys. Familiars, amics i companys del consistori l’estan acomiadant aquet dissabte al tanatori de Castellar i serà aquest diumenge, a les 10 hores, quan s’organitzi una cerimònia civil d'homenatge a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

 

Dolors Mussons va ser treballadora de l'Ajuntament de Castellar durant 41 anys, entre 1980 i 2021. Sempre va treballar al departament de Comptabilitat i Intervenció i durant la major part de la seva vida professional al consistori va exercir el càrrec de tresorera. També va formar part durant força anys del Comitè d'Empresa de l'Ajuntament.


 

De ben jove es va definir com a persona d'esquerres i va militar a les files del PSUC. Va formar part d'entitats de caràcter antifranquista com el primer cineclub, nascut a finals dels 60. Amant de la cultura, en l'actualitat participava de les activitats del Club Cinema Castellar i de l'Aula d'Extensió Universitària, a més de les sortides organitzades pel grup de marxa nòrdica del Centre Excursionista.


 

Comparteix
M'agrada
Comentaris