05   taulí_950x634
Imatge del Parc Taulí de Sabadell, l'hospital de referència de Castellar del Vallès
17/01/2022 Actualitat
Castellar té 11 veïns hospitalitzats per la pandèmia

És una de les xifres més elevades des que va esclatar la pandèmia el març de 2020. La vila ja ha superat la xifra dels 5.000 casos confirmats acumulats

La sisena onada de la pandèmia amb la variant Òmicron descontrolant els contagis ens posa davant d’un nou escenari. L’elevadíssima incidència –a Castellar supera els 5.000 casos per 100.000 habitants a 14 dies, cosa que es tradueix en gairebé 100 positius diaris constatats per Salut en la darrera setmana-. Amb aquests números a la mà, i malgrat tenir el 80% de la població amb dues dosis de la vacuna i el 34% amb la de record, han tornat a créixer el nombre de persones de la vila hospitalitzades per culpa del coronavirus. En concret, la setmana arrenca amb 11 castellarencs i castellarenques ingressades a l’Hospital Par Taulí, una xifra inèdita en els darrers mesos i ja la setmana passada vam haver de lamentar dues defuncions quan, afortunadament, des de l’agost no s’havia lamentat cap víctima mortal causada directament per la pandèmia.

 

En aquesta línia ascendent, continuen augmentant les hospitalitzacions del Parc Taulí. Segons les darreres dades, hi ha 181 ingressos per covid, 22 a la UCI i semicrítics i 159 a planta, 15 més que la setmana anterior.

 

D'altra banda, cal apuntar que en les darreres hores Castellar ha superat els 5.000 casos confirmats per les autoritats sanitàries des que es van començar a comptar els contagis provocats per la pandèmia.

 

DARRERA ACTUALITZACIÓ: 12.48h

Comparteix
M'agrada
Comentaris