06   buch_617x412
El conseller d'Interior Miquel Buch intervé en la trobada amb alcaldesses i alcaldes de la comarca
11/10/2019 Actualitat
Castellar demana més presència de Mossos a la vila

El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha reunit aquest divendres amb els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental 

Castellar del Vallès ha demanat al conseller d’Interior Miquel Buch més presència de patrulles de Mossos d’Esquadra a la vila en una trobada que ha tingut lloc al Consell Comarcal aquest divendres. La petició s’afegeix a les diverses veus de la majoria de municipis del Vallès Occidental que han anat mostrant en els darrers temps la seva preocupació per la manca d’efectius de la policia catalana a la comarca.

 

El president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès ha explicat que “els alcaldes han demanat sobretot i especialment que necessiten una major presència dels Mossos d’Esquadra als seus municipis per poder millorar la sensació de seguretat ciutadana que existeix al Vallès Occidental. El conseller ha expressat la voluntat d’incrementar els efectius en la mesura de les possibilitats que permetin les noves promocions  que s’han convocat des de la conselleria” i ha reconegut que “el cos de Mossos d’Esquadra no té els efectius que hauria de tenir. Estem recuperant a marxes forçades el nombre d’agents que hauria de tenir, amb dues promocions de 1.500 Mossos”. Per la seva banda, el conseller d’Interior també ha explicat que han ofert als ajuntaments “poder treballar de forma individual amb les seves juntes de seguretat” per analitzar cada casuïstica.

 

El conseller ha informat que arrel de la feina policial que fan els Mossos d’Esquadra i totes les Policies Municipals d’aquesta comarca, també es demostra que, "si bé hi ha hagut un augment de fets delictius del 2’3%, està molt per sota per l’augment que ha tingut Catalunya que és del 6’3%”.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris