A7R05616_1440x961
Concert del grup Lòxias a la Festa Major del Casc Antic, l'any passat.  Quim Pascual
05/06/2023 Actualitat
El Casc Antic desprèn vida amb una festa pletòrica

Els 300 tiquets per al sopar popular van quedar esgotats en dues hores

L'associació de Veïns del Casc Antic s'ha estrenat per la porta gran. Aquest dissabte va triomfar amb la seva primera posada en escena, una Festa Major que va omplir la plaça Vella i els carrers adjacents, engalanats per a l'ocasió, amb centenars de persones, bon ambient i orgull castellarenc. Les activitats de cultura popular, el sopar de germanor i, entre altres propostes lúdiques, la música van atraure famílies i colles d'amics a la celebració, comprimida entre les 17h i la 1h. 

 

"Estem molt contents perquè l'associació vol revitalitzar el Casc Antic, engalanar carrers, que hi hagi més vida, i avui ha sigut un èxit", comentava Rat Bastarretxea, veïna i una de les organitzadores de la Festa Major. "La sensació és molt maca, perquè els que hem viscut a Castellar tota la vida encara recordem anys ençà quan s'organitzaven propostes populars com aquesta i hi havia molta assistència. És una cosa que ens trobava a faltar aquí, al Casc Antic, i per això ens vam posar d'acord uns quants veïns", assenyalava Albert Montoya, un altre veí de l'associació.

 

 

A7R05450

La Festa Major va omplir la plaça Vella i els carrers adjacents - Q.Pascual
 

 

Els 300 tiquets per al sopar popular van quedar esgotats en dues hores per l'allau de gent. El Casc Antic ha guanyat pulsacions: "La gent s'ho està passant molt bé, està clar que ho tornarem a repetir", avançava Montoya. 

 

A7R05066

El sopar popular del Casc Antic va ser tot un èxit - Q. Pascual

 

La proposta va comptar amb una cercavila de gegants de l'Esbart, l'exhibició dels Capgirats i el Ball de Bastons, a més d'una classe de Zumba i activitats per als més petits. A la nit, va continuar amb un concert de Lòxias i Opció 37 i va posar punt final amb un discjòquei.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris