IMG 5380_1440x961
L’alsacià Pierre Ertzscheid tallant un tros de formatge Beaufort durant el Black Friday de l’any passat.  || C. DOMENE
23/11/2021 Actualitat
Black Friday, s'acosten les vendes del Nadal

Els comerços de Castellar preparen promocions i descomptes per tota la setmana

Jordi Rius

Aquest divendres se celebra el Black Friday, el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes en moltes botigues detallistes i grans magatzems als Estats Units i que de mica en mica s’ha anat adaptant aquí. El propietari de Cárnicas Merche, Antonio Gálvez, ha apuntat que ell preferiria que es digués “dia de les vendes de preNadal, però és clar si tu li dius a una persona Black Friday de seguida ja sap de què va”


Molta gent aprofita aquests dies per avançar les compres de Nadal i molts establiments s’amotllen i amplien la durada dels descomptes a tota una setmana. En aquest sentit, la majoria de comerços destina més d’un dia a fer ofertes. És el cas de l’òptica Optimón, que des de divendres passat i fins dissabte 27 ofereix un descompte addicional del 2% en ulleres, ulleres graduades i ulleres de sol. També ha anunciat una ‘Black week’  la Farmàcia Yangüela, que des de divendres de la setmana passada i fins diumenge 28 ofereix descomptes en productes de cosmètica i dermocosmètica. 


El saló de bellesa Luxury Beauty va començar ahit i acaba aquest dissabte la seva Black Week amb un seguit d’ofertes de serveis. Dijous i divendres, l’establiment farà unes jornades de tècnica de ràdiofrequència Indiba a meitat de preu. I divendres mateix,  coincidint amb el Black Friday,  fan descomptes en productes. La responsable de l’establiment, Emma Gil, ha indicat que la gent espera els descomptes “perquè avança les seves compres de Nadal”. Per això, l’establiment ha tornat a repetir una iniciativa que ja va fer l’any passat, unes esferes personalitzades, que van tenir molt d’èxit. 


Comerços com la Matalasseria Roca està fent fins al 30 de novembre descomptes especials a tota la gamma Nuba a més d’un coixí gratis per la compra d’un matalàs de la marca.

 

EL PRÍNCEP DELS GRUYÈRE A CASTELLAR
Cárnicas Merche començarà aquest dimecres els descomptes de productes protagonistes de la taula de Nadal gràcies al fet que “hem pogut ajustar el marge als proveïdors”, subratlla Gálvez, que afegeix que els descomptes seran en el cabrit, l’ànec, els pollastres de pagès i de pota blava a més de farcits. També s’està fent un 10% de descompte en espatlles i pernil fins exhaurir les existències a més d’un regal sorpresa.


El plat fort de la setmana continuarà sent, sens dubte, l’obertura d’una roda de formatge Beuafort, considerat el Príncep dels Gruyère, i del qual només hi ha 14 exemplars més a l’Estat. L’encarregat de fer el tall  aquest divendres serà l’alsacià Pierre Ertzscheid, “La gent ja espera el moment per fer-se amb el seu tall, l’any passat el vam esgotar en dotze dies”, afegeix Gálvez.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris