capturada_800x534
Dos dels nous polors amb colors de  temporada d’estiu. || CEDIDA
09/07/2024 Actualitat
Batech treu al mercat polos d’estiu amb teixit reciclat

La marca castellarenca ven també moltes camises de màniga llarga

L’empresa castellarenca de moda Batech Barcelona, que va nèixer el 2012 amb una gamma de polos de roba tècnica,  ha rellançat aquesta temporada d’estiu l’article més lleuger, transpirable i venut que s’ha convertit en el producte insígnia de  l’empresa, el polo d’estiu, ara amb teixit reciclat EcoFresh. “Fins ara treballàvem amb alguns elements que provenien del reciclatge, però ara el teixit és totalment reciclat, cada vegada més sostenible”, explica un dels socis de l’empresa, Santi Simón.  Gràcies a la ingenieria dels seus filaments, el teixit EcoFresh treballa de forma activa per minimizar els inconvenientes de la calor, sobretot en ambients amb temperatures altes. La pell pot transpirar malgrat la calor. El teixit EcoFresh és totalment transpirable i protegeix contra els raigs UVA fins al 97%.  


A més, la firma castellarenca ha tret nous colors de la col·lecció EcoEssential, EcoColorfuse i EcoHarmony, una mescla de colors tendència amb autèntics fons d’armari per a cada moment del dia. 
Pel que fa a les camises, Simón especifica que s’han confeccionat camises de màniga llarga amb teixit prim, “un producte que la gent ens demanava perquè el clima que estem tenint fa que la gent vulgui i necessiti articles de mig temps”. A més, un avantatge d’aquestes camises és que el teixit no necessita planxar-se un cop surt de la rentadora i s’asseca fins a quatre vegades més ràpid que un teixit de cotó convencional. “Només  cal que passi una hora per tornar-te a posar la camisa”, explica el membre de l’empresa. Batech també ha creat per aquest estiu la gamma de camises de màniga curta, un producte  més fresc, casual i còmode. 


L’empresa -que té la seva botiga al carrer Provença, 203-, va participar al maig amb el seu ‘pop store’ al Rec.0 d’Igualada. 

 

Com a producte gairebé artesanal, els creadors de Batech han tingut molta cura en els detalls. Així, els botons de la peça de vestir s’inspiren en la creu de Sant Jordi i la mateixa marca reprodueix dos dracs com a símbols de llegenda. El polo és gairebé 100% vallesà i fins i tot les etiquetes i les tapacostures s’han fet a Castellar.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris