19/10/2020 Actualitat
L'associació de veïns El Pujalet celebra la seva junta general extraordinària de manera telemàtica

L'entitat que representa els veïnat dels carrers Bassetes, Retir, Calvari, Església i Sant Iscle farà la trobada aquest dimarts a les 20.30 h

Redacció

L'associació de veïns El Pujalet, rcreada ara fa un any i que representa el veïnat dels carrers Bassetes, Retir, Calvari, Església i Sant Iscle, celebra demà la seva junta general extraordinària. Donades les actuals  circumstàncies, la reunió, que es farà a les 20.30 h, no es durà a terme de forma presencial, sinó telemàtica.

A l'ordre del dia de la junta, figura la renovació  de càrrecs, l'acceptació de nous socis, la revisió de l'estat de comptes i un repàs a les actuacions dutes a terme durant l'any a més de la proposta de noves activitats per aquest exercici.

Entre els temes que s'ha pogut abordar al llarg d'aquest any figura la pilona del carrer Retir, que finalment s'ha desplaçat uns metres just al davant de la confluència amb el carrer Calvari. L'entitat veïnal també es queixa del mal estat de les voreres i els problemes d'aparcament. L'any passat, la junta també va voler incidir en l'estat en què es troben els solars buits com els que hi ha als carrers Calvari o Retir.

Comparteix
M'agrada
Comentaris