f87f0fbe a127 4b70 afd8 e940af698a59 16 9 aspect ratio default 0_950x634
Truita de patates
20/05/2024 Actualitat
Aquest dijous, truita menjaràs

Una dotzena d'establiments participen a la primera edició del CorreTruites, que comença dijous 23 i finalitzarà el dissabte 25

Redacció

El CorreTruites'24, el concurs que té com a finalitat trobar la millor truita de Castellar del Vallès, té una dotzena de restaurants inscrits. El certamen engega el pròxim 23 de maig a les 19 hores i finalitza dissabte 25 a les 22 h. Les votacions de la millor truita del poble es faran mitjançant un codi QR que cada participant tindrà en exclusiva, el client es registrarà amb el seu correu electrònic i podrà atorgar al restaurant la puntuació que estimi oportuna. Les votacions només es poden fer en horari de concurs, per garantir la major transparència, és a dir, de 19 a 22 hores. S'ha de tenir en compte, però, que pot haver-hi gent que no tingui temps de menjar i votar, aleshores Comerç Castellar -organitzador del CorreTruites-  obriria el ventall fins a les 22:30 hores.

 

El CorreTruites té com a patrocinador oficial Agrosans, amb els seus ous de granja que ajudaran molt a potenciar el sabor de totes les creacions dels restauradors.

 

Aquests són els establiments participants: La taverna del gall i la gallina (Truita de poma amb formatge de cabra i confitura de tomàquet), Txivarri (Truita de patata melosa trufada amb ceba caramel·litzada), Stewart (Truita de botifarra negra, mongeta de Santa Pau i alls tendres), Sabem de carn (Truita de patata i ceba, amb pernil ibèric i pebrot verd), Come y caña (Truita de patata i ceba farcida de tonyina, iceberg i toc de maionesa), Bruna Burguer (Truita de patates, ceba caramel·litzada i pulled pork), Andreví de Sala Boadella (Truita de patates i ceba), Mito Sushi (Truita de patata, shiitake i alls tendres amb salsa de soja i teriyaki), Braseria 63 (Truita de patates i ceba amb salsa basca de xampinyons), La Balena (truita de patates i ceba), La Tahona (Remenat de galta sobre base de pasta de full) i En Clau de vi (Truita de botifarró picant amb melmelada de ceba de figueres).

 

Dilluns 10 de juny, es farà un acte de cloenda al vestíbul d'El Mirador amb un refrigeri i l'entrega de diplomes als participants i el trofeu al guanyador. A més, entre tots els correus electrònics rebuts a les votacions, es triarà un a l'atzar que serà el guanyador d'un val de 50 euros per comprar a qualsevol botiga de Comerç Castellar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris