IMG 6896_1440x961
La seu d'Airtècnics al carrer Conca de Barberà del polígon Pla de la Bruguera. || CEDIDA
08/06/2021 Actualitat
Airtècnics, certificada com a empresa verda

L’empresa especialista en cortines d’aire obté el reconeixement d’empresa sostenible perquè l’origen de l’energia que consumeix és íntegrament energia renovable o d’alta eficiència

Redacció

L’empresa Airtècnics, ubicada al carrer Conca de Barberà del Pla de la Bruguera, ha rebut el certificat d’empresa verda per part de la consultora i distribuïdora d’energia elèctrica Indexo Energia. L’empresa especialista en cortines d’aire obté el reconeixement d’empresa sostenible perquè l’origen de l’energia que consumeix és íntegrament energia renovable o d’alta eficiència.


“El medi ambient i el compromís amb el mateix s’ha convertit en un dels pilars clau en què basem les estratègies de negoci i producció”, explica la companyia en una nota de premsa. A més de l’ús d’energies renovables i altament eficients, a Airtècnics “ens esforcem a separar els residus per al seu posterior reciclatge, utilitzem elements d’origen reciclat o biodegradable i duem a terme petites accions que afavoreixen una millor conservació del medi ambient com reutilitzar material d’oficina”. L'empresa considera que es posiciona a favor del medi ambient des de fa anys perquè" la nostra principal raó de ser, les cortines d'aire, són un producte de molt alta eficiència energètica, perquè afavoreix un estalvi de fins al 80% d'energia en la refrigeració o calefacció dels espais interiors".


A més, fa anys que la coberta de la nau de manufactura compta amb més de 300 m² de plaques solars que es tradueix en una reducció de 13 tones d’emissions de CO2.  També la resta de productes del catàleg d’Airtècnics compleix amb la Normativa Europea ErPque estableix els requisits mínims d'eficiència energètica, baixes emissions de diòxid de nitrogen i de nivells de so per als motors i ventiladors. L'objectiu de dur a terme totes aquestes mesures mediambientals és complir amb les pautes internacionals de reducció de les emissions de gasos contaminants fixades per a l'any 2030.. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris