ins 256N_950x634
Un dels murals del 25N a l'Institut Puig de la Creu - CEDIDA
25/11/2022 Actualitat
El 25N a l'Institut Puig de la Creu

El centre organitza diverses accions reivindicatives i de sensibilització amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones

R.G.

L'Institut Puig de la Creu se suma a la jornada reivindicativa del 25N, el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones, amb diverses propostes, com per exemple un mural i algunes pancartes en què es podien llegir els lemes "Si ens toquen a una, ens toquen a totes" o "Ens volem vives". Al mural s'ha destacat la figura d'algunes dones que han marcat el decurs de la Història com Nefertiti o Frida Kahlo. Ha estat una iniciativa que han liderat diverses alumnes del centre, de manera coordinada amb el professorat.

 

Tot plegat, forma part d'una proposta educativa sobre la violència masclista, amb un treball de reflexió i debat a les aules, abans de redactar els missatges reivindicatius i de sensibilització que han omplert el centre. A més, aquest divendres, al punt de les 12 del migdia, ha tingut lloc al pati de l'institut la lectura del manifest i també un minut de silenci.

 

WhatsApp Image 2022 11 25 at 3.46.40 PM

Els estudiants han penjat fotografies de les vítimes de violència masclista de 2022 - CEDIDAUna altra de les accions més destacades a l'institut ha estat una acció espontània, sense la tutela dels docents. Diverses estudiants de 3r i 4r d'ESO han penjat als passadissos cartolines en què es podien llegir el nom de les víctimes de violència masclista d'aquest 2022. Fotografies, dades o una petita biografia de les víctimes, per visibilitzar aquests feminicidis que malauradament es continuen produint arreu del món.

Comparteix
M'agrada
Comentaris