Sílvia Ricart (Pepa Florida) mostra els seu enginy als infants_617x412
Sílvia Ricart (Pepa Florida) mostra els seu enginy als infants - M. Antúnez
22/05/2017 Cultura
La Pepa Florida va presentar un estrambòtic artefacte
La Macacopequimet-ai va servir a la rondallaire per enllaçar els contes que dissabte va explicar a la biblioteca
Marina Antúnez
Una trentena de persones, entre infants i adults, van assistir a la sessió de contes organitzada per la Biblioteca Municipal Antoni Tort, dissabte passat, al cicle que porta per nom l'Hora del Conte Infantil. En aquesta ocasió, la canalla va poder gaudir de les històries de la Pepa Florida, a la que dóna forma la rondallaire Sílvia Ricart.

La Pepa es va presentar i va presentar també una màquina amb un nom gairebé impronunciable, Macacopequimet-ai. (Màquina Caça-Contes per a Quitxalla Altament Imaginativa) que va fer al·lucinar els petits espectadors. Gràcies a la pols imaginativa d'aquest estrambòtic artefacte les històries van aflorar i la Pepa va poder presentar una formiga viatgera, històries d'animals que carreguen animals, una súper heroïna menuda, entre d'altres.

Els contes van seguir durant una hora i, després, els infants van poder gaudir de les propostes de la ludoteca, on amb molt enginy també van ajudar a muntar les màquines imaginatives personalitzades per a cada infant que va gaudir del taller.
Comparteix
M'agrada
Comentaris