Roger Carrera celebra un gol, en una imatge d'arxiu_617x412
Roger Carrera celebra un gol, en una imatge d'arxiu - Q.Pascual
21/11/2016 Esports
Victòria per esvair el pessimisme (8-5)
El FS Farmàcia Yangüela Castellar guanya al Pineda i sumen la tercera victòria de la temporada
Albert San Andrés
L'equip entrenat per Borja Burgos va trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives en lliga, superant per golejada (8-5) al FS Pineda de Mar, en una jornada al pavelló Joaquim Blume on la presentació dels equips va protagonitzar la diada del club.

Tres setmanes feia que el FS Farmàcia Yangüela Castellar no coneixia la victòria, l'última a la cinquena jornada de lliga a domicili contra l'Arenys de Munt (4-5), i el neguit començava a apoderar-se dels jugadors taronges, un equip que no està acostumat a perdre. La FE Grama (5-7), Aliança Mataró (3-5) i Montsant (4-2) havien sotmès a un Castellar molt lluitador, sorprenent als equips de la part alta de la taula.

Contra el Pineda, penúltim classificat, només hi havia una premissa: guanyar. No es podia fer res més davant de la necessitat imperiosa de punts i els de Burgos no van fallar.

La pujada d'adrenalina que suposa la jornada gran del club no va servir, però, per començar el partit endollats i al minut cinc de partit els locals queien per 0 a 2 davant la sorpresa del pavelló. Albert López però retallava distàncies dos minuts després, arribant al descans amb aquest marcador.

La segona part era la de la reacció de l'equip i entre Roger Carrera (27') i Aleix Navarro (28') capgiraven el marcador al cap de set minuts de la segona. Darío Martínez, Oriol Gallardo i Víctor del Olmo eixamplaven la diferència fins al 6 a 2, però el rival reaccionava amb dos gols consecutius per a retallar distàncies.

Un últim minut boig feia canviar dues vegades el lluminós del Blume, amb gol visitant i local (Javi Hervás), per acabar amb el 8 a 5 definitiu.

El FS Castellar puja fins a la 13a posició abans de rebre el pròxim dissabte al Sant Cugat, equip de la part alta de la taula.