La Copa ha passat factura al FS Castellar enfront el Santvicentí_617x412
La Copa ha passat factura al FS Castellar enfront el Santvicentí - Q. Pascual
30/04/2016 Esports
El cansament no pot amb el FS Castellar
Els de Borja Burgos guanyen al Santvicentí per 3 a 5 i segueixen en la lluita per l'ascens
Després de la ressaca de la victòria de dijous a la Copa Catalunya enfront de La Unión (3-1), el FS Farmàcia Yangüela Castellar viatjava a Sant Vicenç de Montalt per enfrontar-se al Santvicentí, quart classificat a la Divisió d'Honor, al que han superat per 3 a 5 en un partit amb diverses cares dels taronges.

La 'Taronja Mecànica' sortia al parquet amb l'ànsia golejadora de sempre i en només tres minuts ja manava per 0 a 2 amb gols d'Àlex Martínez (1') i de Iván Sequera (3'). Però el cansament i la relaxació per l'avantatge, s'apoderava de l'equip, que baixava el ritme de joc, propiciant que els locals comencessin a dominar el partit. El tècnic visitant es veia obligat a donar descans a Roger Carrera i a Víctor del Olmo, tocats després de la Copa.

Els del Maresme aprofitaven aquest fet empatant amb doblet d'Alexis Fernández (9' i 10') i obligant als taronges a començar de nou. El pitjor però encara estava per arribar i a un minut del descans, Cristian Collado capgirava el resultat per posar pel davant als locals.
La segona part veia com els castellarencs no gaudien d'ocasions perilloses durant els primers 15 minuts, tot i que el rival tampoc ampliava l'avantatge. Burgos decidia començar amb porter-jugador a quatre pel final, però l'empat d'Aleix Navarro feia canviar els plans del tècnic visitant i els del local, que sí que començava a jugar de cinc.

Tancats a l'àrea defensivament, els de Castellar aprofitaven dues ocasions per aconseguir la victòria i Darío Martínez i Àlex donaven la victòria gairebé sobre la botzina al seu equip, amb els dos gols definitius.

"Ha estat molt dur, el cansament del partit de Copa ens ha passat factura en un partit molt important per aconseguir el nostre objectiu de l'ascens" ha explicat Borja Burgos, mentre ha afegit que "després dels dos primers gols, ens hem relaxat massa i la ressaca de dijous ens ha provocat un defalliment important". Els del Maresme, equip perseguidor a la taula, arribava al partit cinc punts per sota dels castellarencs i ja a l'anada al Joaquim Blume (5-5) van fer patir més del compte als taronges.

Després d'aquesta victòria, el FS Castellar segueix en tercera posició, ja que l'Isur terrassenc ha golejat al cuer Manlleu per 10 a 4 i manté la renda d'un punt a la taula.