'Pepo' lluita en un salt al mig del camp_617x412
'Pepo' lluita en un salt al mig del camp - Albert San Andrés
30/08/2015 Esports
Golejada per acabar la pretemporada
La UE Castellar cau per 1 a 6 al Pepín Valls enfront la UA Horta
Ahir no va ser el dia dels homes de Juan Antonio Roldán, que amb moltes baixes al seu onze inicial no es van poder sobreposar a l'allau d'efectivitat dels homes de Xavi Molist. Un equip molt castigat per les baixes -van haver de cridar un porter a última hora per falta d'efectius- no va poder plantar cara al marcador a un Horta molt més rodat i de superior categoria.

L'equip de Molist, exjugador del Barça B, Sabadell, Neuchatel i Horta entre d'altres, va jugar la carta de l'efectivitat contra els blanc-i-vermells i ja al minut 17, en la seva primera arribada amb perill batia la porteria defensada per Ypolit, el porter ocasional dels locals, gol obra de Miguel.

Fins el moment, cap dels dos equips havia portat el ritme del partit de manera clara, amb molt joc al mig del camp i sense cap dominador clar. Abans del minut 17, el Castellar havia arribat tímidament a la porteria defensada per Fabi, però sense arribar a consumar cap ocasió.

Nou minuts després, un contraatac era culminat de nou per Miguel, després d'una gran passada en profunditat del extrem barceloní. Des d'aquest instant, el partit es convertia en un monòleg de gols per part dels visitants, que aconseguien el 0-3 al minut 34 (Pablo) i al 37 (Miguel, que aconseguia un hattrick).

La segona part començava força bé pels interessos dels locals, ja que al 47, Dani Quesada transformava un clar penal comés a la esquerra del àrea defensada per Fabi. El porter però endevinava la trajectòria de la pilota, però el fort xut de Quesada era imparable.
Amb el 1 a 4 al marcador, el Castellar assetjava la porteria visitant als primers compassos de la segona part, però l'Horta es feia fort al contraatac.

Al 65, en la primera arribada clara de perill dels de Molist, el davanter Iker aprofitava una cavalcada espectacular per fer valer el 1 a 5.
Tot semblava dat i beneit al Pepín Valls, però a l'Horta encara lo quedava força per seguir contraatacant, i al 82, un gol fantasma no massa clar, pujava al lluminós del municipal per ordre del jutge de línia.

Finalitzaven uns 90 minuts que Juan Antonio Roldán, entrenador local, no dubtava en titllar de "partit difícil, amb molts jugadors de l'amateur, contra un rival amb molt més ritme que nosaltres, que encara no hem entrenat suficient".
L'entrenador castellarenc va afegir que "això ens ha de servir pel primer partit de lliga de la propera setmana i per fer-nos veure que tenim que treballar molt encara, ja que estem molt lluny del nostre estat de forma ideal".

D'altra banda, Xavi Molist va declarar que "hem vingut a fer un bon treball i a preparar bé la temporada". L'entrenador de l'equip barceloní, que de ben segur optarà a l'ascens a tercera divisió, vol anar pas a pas i destaca "les moltes incorporacions noves d'aquesta plantilla, que encara s'ha d'acoblar per optar a estar ben amunt a la lliga". Respecte al rival, Molist era molt clar: "l'any passat van estar molt amunt i no van optar a la promoció per ben poc. Han de seguir treballant molt i donar rodatge als jugadors. El d'avui era un equip de circumstàncies. El més important per ells comença la setmana que ve".

Dissabte día 5 la UE Castellar comença una nova temporada al camp del San Lorenzo, a Terrassa, en partit que es jugarà a les 16:30.