Juan Antonio Roldán després del partit contra el Tibidabo Torre-Romeu. _617x412
Juan Antonio Roldán després del partit contra el Tibidabo Torre-Romeu. - Quim Pascual
26/07/2015 Esports
"La resposta dels jugador en renovar és el millor premi"
Entrevista amb Juan Antonio Roldán, entrenador de la UE Castellar
Albert San Andrés

Juan Antonio Roldán va arribar a la banqueta de la UE Castellar al començament de la segona volta en substitució de Toni Centella. El club ha decidit ratificar-lo com a entrenador per la propera campanya després dels bons resultats obtinguts al Grup 4 de 2a catalana.

· Tot i no aconseguir l'ascens ha estat un gran any per l'equip. Quin és el teu balanç d'aquesta temporada?
Crec que el balanç ha de ser positiu després d'aconseguir la tercera plaça. Aquest és un equip que ha anat creixent durant la temporada i que ha acabat amb 10 jornades invicte. Estic molt content amb la plantilla i amb tot el seu treball.

· Amb quin moment bo et quedes?
Potser és complicat perquè hi han hagut molts. La responsabilitat i el treball dels jugadors durant els últims mesos crec que ha estat el millor. La il·lusió i les ganes han estat molt positives. La resposta de tots els jugadors a l'hora de renovar és potser un gran premi per nosaltres ja que això vol dir que estan molt a gust al club.

· I el pitjor moment?
L'haver de canviar d'entrenador. Va ser una decisió meditada i sospesada, demanada per la plantilla que no estaven a gust ni contents i creien que es podia millorar molt. No crec que sigui un problema únicament de l'entrenador ja que a vegades no hi ha la coordinació que hi ha d'haver.

· La major part de la plantilla ha renovat. Sembla que hi ha un bon grup a l'equip.
Un entrenador ha de saber gestionar els seus jugadors i el seu grup. És el més important. El que hem aconseguit és tenir un grup exemplar i amb molt bons jugadors. Hi ha molt bon ambient i crec que això és el que ens ha de fer créixer.

· És l'ascens el repte principal per la propera temporada?
Primer de tot hem d'arribar bé al primer partit de lliga. És el primer objectiu. Com a objectiu general ha de ser quedar el més amunt possible. No és una exigència a nivell de club, però si que és una il·lusió dels jugadors i del club.

· Vas entrar a la banqueta de manera provisional i ara continues. Què t'ha fet prendre aquesta decisió?
Els jugadors principalment. També el president, però sobretot els jugadors que volien continuar amb el mateix ambient al vestidor.

· Al club ets l'home orquestra. Fas de tot. Com ho aconsegueixes?
A la directiva sóc el responsable esportiu. No vaig pensar mai en ser entrenador, però entrenar va ser una obligació i el millor per l'equip en aquell moment. Algú ha de gestionar tot el conjunt i és la meva feina, que faig el millor que puc.

· Al futbol estem acostumats a veure cridar als entrenadors. No és el teu estil.
No m'agrada cridar ni protestar. El futbol són valors, als jugadors se'ls ha de convèncer. Intento que l'equip jugui tranquil i que sigui respectuós amb la resta. El respecte és indispensable. El primer equip és el mirall de la pedrera i han de donar exemple.

Comparteix
M'agrada
Comentaris