El FS Castellar no va poder passar de l'empat a Premià
El FS Castellar no va poder passar de l'empat a Premià - Albert San Andrés
13/04/2015 Esports
Golejada per la salvació de l'Athlètic 04 (6-2) i empat del FS Castellar (2-2)
Els groc i negres guanyen al CN Sabadell, mentre el FS Castellar suma un punt contra el Premià de Dalt
Jornada propicia pels dos equips de la vila, que han aconseguit sumar punts en els seus dos partits. L'Athlètic 04 golejava al CN Sabadell (6-2) al Joaquim Blume, mentre el FS Castellar empatava a domicili contra el Premià de Dalt (2-2).

Conscients de la importància de sumar els tres punts, els jugadors de David Franco saltaven a la pista amb el deure de la victòria, però l'equip rival començava colpejant primer i al minut tres s'avançava amb un gol de Carles Turu.

Jordi Martínez empatava només un minut després, fent justícia al marcador i començava el domini dels locals, que al 10, capgirava el lluminós del Blume amb gol de Daniel López.

Javier Herrada ('18) i l'entrenador-jugador David Franco ('19) marcaven de manera seguida per marxar al vestuari amb un avantatge de 4 a 1 i la sentència del partit.
A la segona, només començar, Daniel López aconseguia el repòquer pels castellarencs, que jugaven a plaer contra un rival molt inferior.
Al 32 els visitants escurçaven diferències amb un gol d'Abel Martínez, que quedava neutralitzat amb el sisè i definitiu gol del 04, obra de Ricard Puigmartí a un minut d'acabar el partit.

David Franco va declarar que "ens vam saber sobreposar al gol inicial del rival després de reaccionar ràpid. L'equip va jugar molt seriós i vam jugar al que teníem que jugar: a que no ens fessin gols i aprofitar els seus errors en el joc". L'entrenador va afegir també que "tot i estar virtualment a un punt -l'Iris Badalona porta un partit menys- el sortir del descens la propera jornada pot ser una bona empenta moral, en un partit vital per a nosaltres".

L'Athlètic 04 és 11è a la classificació a un punt de l'Iris Badalona, amb un partit menys -contra el Palau, cuer de la categoria- i marquen la línia vermella del descens.

D'altra banda, el FS Castellar tanca la jornada 23 de manera poc complaent pel seus objectius, ja que una victòria contra el Premià hagués significat separar-se definitivament de les posicions de descens, posant terra de per mig i apropant-se al Rosario Central, l'equip que els precedeix a la classificació. L'empat a 2 però permet seguir sumant als taronges i acomodar-se a la zona tranquil·la de la taula

Els de Rubén Jiménez van començar perdent al minut 2, amb un gol del local Albert Coma, però ràpidament Marcel Sanz va empatar dos minuts després.
Els taronges fallaven moltes ocasions i tot tenir ocasions per sentenciar el partit, fins el minut 19 no van poder empatar. Alexandre Mateo capgirava el marcador per marxar al descans amb avantatge de 2 a 1.

La segona part tampoc canviava gaire, fins que al minut 32 els locals aconseguien el gol de l'empat final, que anotava Marc Serra pels del Maresme.
La dolenta actuació arbitral -repartien targetes a dojo equivocant-se de jugador- també va ser un dels condicionants pels homes de Jiménez que admet que els seus equip està "en una mala dinàmica de joc" durant les ultimes jornades de lliga.

Jiménez creu que "era un partit important per nosaltres per acostar-nos a la salvació, però vam fallar més que de costum i ens van acabar empatant en una jugada a la contra". L'entrenador taronja va afegir que "els arbitres van estar lamentables, treien dues targetes a un jugador i no l'expulsen perquè se l'apuntaven a un altre i amb una fatxenderia molt gran".

Després de sumar un punt, el FS Castellar queda setè a la classificació a tres punts de Rosario Central, sisè, i amb un punt més que el CN Caldes.

La propera jornada, si els dos equips de la vila guanyen, l'Athlètic 04 podria sortir del descens, ja que el proper rival del FS Castellar serà l'Iris Badalona, equip que està un punt per sobre de l'Athlètic 04.
Els groc-i-negres juguen contra el Rosario Central i una victòria dels de David Franco evitaria que s'allunyés a la classificació.