Jordi Pastelero marcant el quart gol del seu equip_617x412
Jordi Pastelero marcant el quart gol del seu equip - Quim Pascual
19/04/2015 Esports
Cadena de favors
L'Athlètic 04 empata contra Rosario Central (6-6) i el FS Castellar guanya a l'Iris (5-2)
Albert San Andrés
En una favorable jornada pels equips de futbol sala de Castellar, el FS Castellar apallissava a l'Iris Badalona (5-2) i l'Athlètic 04 aconseguia un valuós punt a la pista del Rosario Central, a Barcelona.
La victòria del FS Castellar serveix perquè l'Athlètic surti del descens -tot i que l'Iris Badalona porta un partit menys- i l'empat del 04 permet als taronges apropar-se a només un punt del Rosario Central a la taula.

La mala dinàmica de joc que arrossegava el FS Castellar es va trencar després del partit contra l'Iris Badalona, on els jugadors de Rubén Jiménez aconseguien una brillant victòria enfront d'un equip que després d'aquesta derrota entra en posicions de descens.

Tot i que el partit no començava gaire bé pels taronges -al minut 7 els visitants es posaven per davant amb un gol d'Alberto Pastor- el canvi de mentalitat servia per capgirar el marcador del Joaquim Blume a la segona part.
Només dos minuts després de la represa, el local Albert López, aconseguia empatar el partit, però a la següent jugada l'Iris tornava a colpejar al seu rival i de nou es posava per davant al marcador.

El badalonins manaven al marcador, però una desafortunada jugada acabava en gol en pròpia porta de Iván Marino i la igualada a dos al marcador, que servia per fer reaccionar als locals, que aconseguien capgirar el marcador al minut 37, amb un gol obra d'Alexandre Mateo.
Un minut després, Jordi Pastelero donava la tranquil·litat als de Jiménez amb un altre gol que decantava el partit pels locals, que un minut abans del final es tornaven a beneficiar amb un gol en pròpia porteria obra de Santiago Baliellas.

Un 5 a 2 final que permet al FS Castellar apropar-se al Rosario Central, que després d'empatar contra l'Athlètic 04 per 6 a 6, veu com retalla punts als barcelonins i deixen el descens a 11 punts.

D'altra banda, el partit que va viure l'Athlètic 04, va ser no apte per a cardíacs, ja que en poc més d'un minut -el 20 de la segona part-, tres gols capgiraven el marcador per aconseguir un resultat, tan poc esperat com sorprenent (6-6).
Els de David Franco arribaven al Clot coneixent la importància de la seva victòria i no volien posar-li fàcils les coses als rosarins. Daniel López donava exemple en els deures a fer i al minut 3 avançava als de Castellar.

Dos minuts després del primer gol, Enric Olivan igualava el marcador, perquè David Molí avancés al seu equip al minut 9.
El mateix Molí feia un favor als de Castellar, marcant l'empat a 2 amb un gol en pròpia porta i un minut abans de la mitja tard, encara va quedar temps perquè Daniel López fes marxar al descans amb avantatge del seu equip per 2 a 3.

A la represa, el mateix López ampliava la diferència, marcant un nou gol al minut 25. Molí però les escurçava de nou al minut 30, dos minuts abans que el seu company Daniel Criado empatés el partit a quatre.
Pràcticament a la següent jugada de l'empat els locals aprofitaven el caos a la defensa del 04 per capgirat el partit.

S'arribava a l'últim minut i un inspirat Javier Herrada capgirava el marcador per l'Athlètic, quan ningú dels presents s'ho esperava. Quedaven segons per finalitzar el partit i el Rosario Central no volia perdre els tres punts, i de nou Molí feia el gol de l'empat, signant un hattrick al partit i deixant el resultat final en empat a 6.

L'Athlètic 04 sumava un punt que li serveix per sortir de manera provisional de les posicions de descens de categoria i és l'Iris Badalona qui entra en aquesta posició -a falta del partit que els ha d'enfrontar al cuer, el Palau i Solità- permetent somiar amb la salvació als homes de David Franco.