Oriol Togores lluita una pilota en atac - Albert San Andrés
22/03/2015 Esports
L'HC Castellar es reafirma a casa (9-2)
Els granes golejen al Sfèric de Terrassa en un gran partit
Guillem Plans
Els castellarencs fan els deures i es consoliden a la classificació amb unaa victòria de tràmit per 9 a 2 contra l'Sfèric, l'últim classificat de la lliga. Tot i l'ampli marge en el resultat, el partit no es va desembussar fins la segona part, en què va arribar la desfeta dels de Terrassa al Pavelló Dani Pedrosa.

Un dissabte a la tarda ensopit per la pluja, tot i que hi havia caliu al pavelló Dani Pedrosa. Els de casa de seguida van fer-se amb la possessió i l'Sfèric, incòmode, es va resignar a intentar aventurar-se en algun contraatac. Tot i així, cap equip no materialitzava i el marcador seguia equilibrat a zero. Passaven els minuts i des de lluny, tampoc hi havia sort, la pala de Togores no trobava el gol.

Els castellarencs, a falta de set minuts per la mitja part, per fi van obrir la llauna en una jugada en què Víctor Bonilla, des de darrera porteria, va fer el murri colant la pilota pel pal esquerre del porter.
Poc després, una falta dins l'àrea per tallar una acció dels de grana va acabar amb un penal sentenciat per Xavi Blanco. El 2 a 0 donava tranquil·litat abans d'entrar als vestuaris en l'equador del partit.

En la represa del partit va arribar l'ensurt. El Castellar va arribar a la desena infracció i l'Sfèric va transformar la falta directa amb un xut potent. Amb el 2 a 1 el partit estava trencat i, fins i tot, els egarencs van estavellar dues pilotes al pal. Però les aturades d'Estrany a la porteria frustraven els intents de l'Sfèric per remuntar. Aleshores va arribar la rematada de Marcel Montllor, un gol polèmic en què la pilota, agonitzant, es va passejar pel cos del porter a l'alçada de la línia. L'àrbitre, en interpretar l'acció com a gol, va encendre els visitants, que van quedar-se amb dos jugadors a la pista per dues targetes blaves per protestar. El Castellar va aprofitar la superioritat numèrica amb els gols seguits de Blàzquez i Marcel fins a situar el marcador en un 5 a 1.

Els tres punts ja es feien evidents i el partit va acabar amb reguitzell de gols dels locals mentre l'Sfèric naufragava, però jugant dur. El gol dels egarencs només adornava el marcador perquè els castellarencs no van afluixar fins acabar el partit amb un contundent 9 a 2.