Jugada atacant del CB Castellar enfront el Mollet. David Pino llença a cistella davant l'oposició dels rivals - A. San Andrés
31/01/2015 Esports
La falta d'encert condemna al CB Castellar
Els homes de Dídac Herrero perden a la pista del Mollet (77-67)
A. San Andrés
El CB Castellar perd a la pista del CB Mollet per 77-67 en un partit on la falta d'encert en atac i la tova defensa han condemnat a un equip que tot i el resultat sempre ha donat la cara. La derrota al derbi vallesà trenca la ratxa de dues victòries consecutives dels groc-i-negres.

El gran Antonio Díaz de Miguel va dir una vegada que "perdre pilotes és l'avantsala d'un mal atac", frase que avui el CB Castellar ha fet seva, i es que malgrat que els homes de Dídac Herrero ho han intentat en tot moment, quan les coses no surten com un vol, la concentració es pot ressentir. Tot i que els de Castellar han donat la cara en tot moment contra el CB Mollet, equip de la part alta de la taula, quan les coses no surten bé, poc més es pot fer per guanyar.

El partit ja començava malament pels interessos castellarencs ja que els groc-i-negres han anat per darrera des del principi i els homes del Recanvis Gaudí Mollet han sabut aprofitar la seva sòlida defensa per manar de manera contundent i no donar gaires opcions als visitants.

Al segon quart, més del mateix, un Castellar a remolc dels locals i una diferència màxima de catorze punts del Mollet. Un triple sobre la botzina de Toni Roura ha donat una espurna d'esperança pels de la vila que marxaven al descans amb un 29 a 40. Poc després de la represa un altre triple de Roura deixava la diferència en vuit punts i ha arribat a semblar que el d'Herrero seguien tenint opcions, ja que en tot moment els groc-i-negres han estat dins del partit. Però una vegada més, la defensa ha estat el punt feble del Castellar i les jugades en atac del Mollet eren culminades a plaer pels locals, tot i això la diferencia a la fi del tercer quart era de només deu punts (61-51).

L'encert en triples (0 de 5) a la fi del tercer i principi de l'últim quart ha estat la condemna final dels castellarencs que com remarca Herrero "la falta d'encert ve donada per anar pel darrera en defensa i per permetre certes coses que després ens contagien en atac. Això els ha donat tirs fàcils i a nosaltres no ens ha permès fer el nostre joc".

L'arbitratge tampoc ha ajudat massa en un partit en el que semblava que les faltes del Castellar eren més greus que las del Mollet, ja que la permissivitat del col·legiat Francisco Ponce ha frenat qualsevol possibilitat d'apropament al marcador. Però la cirereta del desastre castellarenc arribava a falta de 1'39" pel final, quan el col·legiat li assenyalava una tècnica a Dídac Herrero per reclamar després d'una falta de respecte del veterà 23 del Mollet, Pedro Cuesta, que després d'anotar en una jugada ha dedicat unes paraules a la banqueta castellarenca. Després dels tirs lliures, una altra tècnica, aquesta desqualificativa per Herrero, el feia abandonar el parquet abans d'hora i era Arnau Piñero qui prenia les regnes de l'equip. Amb les dues tècniques, el partit ja s'ha trencat definitivament, arribant al final amb el resultat de 77 a 67.

El proper partit del CB Castellar serà a la pista del líder de la Copa Catalunya, el Netsport El Masnou, un difícil partit en el que Herrero no descarta donar la sorpresa. "Ja hem demostrat que podem guanyar a qualsevol i a la pista d'El Masnou sortirem a per totes com sempre" deia l'entrenador dels groc-i-negres. El Masnou ha perdut (73 a 69) al camp del One Ceset, rival al que els castellarencs van guanyar la passada jornada.