14/12/2014 Esports
La bona segona part no és suficient a Mataró

El Club Bàsquet Castellar perd contra el potent Boet (83-74) després d'arribar a eixugar el 37-21 del descans

Redacció

El Club Bàsquet Castellar va presentar dues cares molt diferents a la pista del Boet Mataró, on va perdre de nou punts (83-74). En la primera part, els groc-i-negres van prendre poques bones decisions ofensives i això també els va penalitzar en defensa. El 10-0 inicial no es va arribar a eixugar fins a l'últim període i, a la mitja part, el resultat era poc esperançador (37-21). A partir del tercer quart, però, l'equip va fer gal·la de bona part del seu potencial, i es va arribar a posar a dos punts davant la sorpresa d'un dels líders del grup 1 de la Copa Catalunya. El resultat parcial del tercer període va ser de 17-26. Tot i això, al final el Boet va fer valer el seu potencial i el factor pista, sobretot des del moment en què va recuperar un marge de sis punts. Sergio García, amb 18 punts i 9 rebots, va ser el màxim anotador dels castellarencs, seguit de Larry Ewulu i Rafa González (11 punts), i Toni Roure (10). El base Romà Cutrina, amb 7 rebots i 6 assistències, també va destacar entre els groc-i-negres.

El resultat manté el CB Castellar en la darrera posició però el tècnic de l'equip, Dídac Herrero, té clar que la segona part ha de marcar la línia a seguir en el futur, començant en el partit de diumenge, al pavelló Puigverd, contra el Sant Cugat (19 h). En aquest partit podria debutar la nova incorporació dels groc-i-negres, el pivot Kelvis Thereze, que prové de l'Sferic de Terrassa i a la pista del Boet ja va estar a la banqueta.