Ni vella ni nova política: bona política
Marc Granados i Jordi Taló (Exmembres de la JNC Castellar)
El darrer cap de setmana es va celebrar el XIXè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), moment en el que molts ens vam "jubilar" de l'organització un cop arribats als nostres 30 anys d'edat. Podem dir ben alt que el nostre pas per la JNC ens ha deixat empremta en molts sentits, sobretot, ens sentim orgullosos d'haver contribuït a una de les causes més nobles que pot tenir una persona: servir al seu país, la seva gent, i als anhels de llibertat nacional. Marxem de l'organització havent fet un gran recorregut i un munt d'amics amb qui de ben segur ens retrobarem lluitant per la justícia social i per la llibertat del nostre país.
En un món cada vegada més complex, amb populismes tant d'esquerres com de dretes, com a joves reivindiquem la necessitat de construir un projecte polític basat en valors on el mèrit i la honestedat siguin claus. No ens valen ni les excuses ni les paraules buides de contingut. La JNC ha demostrat al llarg de tots aquests anys ser una eina útil de construcció nacional, de justícia social i de llibertat, sempre amb un discurs integrador. I és en aquest sentit que reivindiquem la bona política, ni la vella ni la nova, sinó aquella que es fa amb tot el sentit que per a nosaltres té la política: la d'escoltar, proposar, debatre, i entendre's sense ressentiments ni premisses ideològiques preconcebudes.
Estem molt satisfets de que la nostra tasca continuï amb altres joves castellarencs i d'arreu de Catalunya que s'han incorporat en el projecte de la JNC. Sense cap mena de dubte, el que fa més il·lusió és veure que hi ha relleu. Volem sumar, molts més. Així, de ben segur, no defallirem en el camí cap a la llibertat.
Comparteix
M'agrada
Comentaris