9è BRAM!: gràcies per fer-ho possible!
Aleix Canalís
Ja fa nou anys, que des de l'Ajuntament es van posar les bases per tal de poder organitzar a Castellar una nostra de cinema amb vocació de transcendir els nostres límits territorials i ser un referent en el panorama cinematogràfic del país.
El BRAM! va permetre recuperar l'any 2009 les projeccions cinematogràfiques a Castellar, que s'havien perdut després que a principis dels noranta tanqués el mític cinema Califòrnia.
La modesta iniciativa que es va iniciar en aquell moment, amb el pas dels anys i l'esforç de moltes persones, s'ha anat consolidant i s'ha anat fent gran. La participació de molts castellarencs i la complicitat de la societat civil, representada pel Club Cinema Castellar Vallès, que des de fa sis edicions n'ha assumit la pràctica totalitat de l'organització, han convertit el BRAM! en un clàssic de la vida cultural de la nostra vila.
Una de les virtuts que ha tingut el Club Cinema, amb en Pere Joan Ventura al capdavant, ha estat la seva capacitat d'involucrar a d'altres entitats i col·lectius en la realització de l'esdeveniment, la qual cosa a fet que molts castellarencs i castellarenques s'hagin fet seu el BRAM! aconseguint una major projecció social.
Les activitats organitzades, en el si de la mostra de cinema, per part del Cor Sant Esteve, els Tucantam Drums de l'Esbart Teatral o el concert d'Espaiart, són una clara mostra de la voluntat integradora i expansiva que té el BRAM!
Així mateix, una proposta com el BRAM escolar s'ha convertit en una potent eina educativa, que ha fet possible que més de 3.000 alumnes de la nostra vila, a través de la Guia Didàctica, hagin pogut gaudir del cinema.
És per aquest motiu, que en nom propi i de tot el Consistori, vull agrair a totes les persones i entitats que heu fet possible aquesta novena edició del Bram!, i molt especialment a tots els col·laboradors del Club Cinema Castellar que són l'autèntica ànima d'aquest projecte col·lectiu.
A tots i per tot, moltes gràcies!
Comparteix
M'agrada
Comentaris