Festa de l'escuma a l'Espai Tolrà
Festa de l'escuma a l'Espai Tolrà - M. A.
12/09/2017 Actualitat
La Jornada de la Infància protagonitza el darrer dia de Festa Major
Durant tot el matí, les activitats infantils s'han desenvolupat amb èxit de públic
Marina Antúnez
Durant tot el matí, la Jornada a la Infància ha condensat els actes de la Festa Major 2017 a l'Espai Tolrà. Com cada any, s'han instal·lat diverses atraccions a l'exterior i interior del recinte firal de l'Espai Tolrà. En concret, dos rocòdroms, un pont penjat i tirolina, roco sense fi, jumping 4 en 1, un trenet gratuït per a tothom, estructures musicals fetes amb materials reciclats, un espectacle itinerant a càrrec de Xip Xap titulat "Tranhumància", un taller de bitlles catalanes a càrrec del Club Bitlles Colobrers, futbol sala, una exhibició de rugbi, minitennis al carrer, una exhibició de bike trial a càrrec del campió mundail Alan Rovira i els pilats de l'escola Elbixo, etc.

Una de les novetats d'enguany ha estat l'Splash Slide, un tobogant d'aigua de 75 metres que s'ha instal·lat al carrer de Galícia i que ha tingut molt bona acceptació entre els infants. També han estat molt concorreguts els inflables situats a l'interior de l'Espai Tolrà, inflables adaptats a les diferents edats i tematitzats amb la Jungla, toro mecànic, Elefant, Mediterrani, Ludoteca i Multi Marí. També hi ha hagut, durant tot el matí, un estand informatiu d'ACNUR, que disposava d'unes ulleres de realitat virtual per observar la vida en un camp de refugiats.

A les 13 hores, els Bombers Voluntaris de Castellar han iniciat, com ja és habitual, l'esperat bany d'escuma. Prop d'un centenar d'infants han gaudit d'aquest espectacle d'aigua i escuma que posa el punt i final a la matinal de la Jornada de la Infància. A partir de les 17 hores, les atraccions tornaran a obrir, fins a les 19.30 h. La Festa Major finalitzarà a les 22 hores amb el Castell de focs, a la zona esportiva del pla de la Bruguera.
Comparteix
M'agrada
Comentaris