La divulgadora Teresa Baró
La divulgadora Teresa Baró
13/02/2018 Actualitat
'Eines per triomfar' a càrrec de Teresa Baró
L'Escola Municipal d'Adults organitza aquest dimarts a les 18 hores la xerrada, que tindrà lloc a la sala d'actes d'El Mirador
Cristina Domene
L'Escola Municipal d'Adults ha organitzat una xerrada titulada"Eines per triomfar" a càrrec de Teresa Baró, autora del llibre Manual de la comunicació personal del éxito. Tindrà lloc dimarts, 13 de febrer, a les 18 de la tarda a la Sala d'Actes d'El Mirador. Els alumnes de l'escola hi participaran, però és una conferència oberta a tota la ciutadania. "Volem arribar a la població, fer-nos més visibles, encara hi ha gent que no saben que l'Escola d'Adults existeix. I una de les fórmules que vam pensar van ser en aquestes activitats obertes a tota la població", ha explicat la directora del centre, Antònia Pérez.

Teresa Baró va estudiar Filologia Catalana, però la seva curiositat per la comunicació i les tècniques de persuasió la van portar a formar-se també en publicitat i relacions públiques. Durant molts anys ha combinat la docència amb la divulgació i la publicació de diversos llibres.

Segons la dilvulgadora i professora, la qualitat de la comunicació és fonamental per interactuar amb altres persones i donar una bona impressió. "Per tant, una comunicació efectiva ens ajudarà a aconseguir els nostres propòsits i a tenir èxit". Pérez diu que durant la conferència s'explicarà "com reaccionem davant la gent, els gestos, la comunicació no verbal... són temes molt interessants i molt presents en el nostre dia a dia, que agradaran tant als nostres alumnes com al ciutadans que hi assisteixin".
Comparteix
M'agrada
Comentaris