Ibai Martínez en una imatge del vídeo
Ibai Martínez en una imatge del vídeo
16/05/2017 Actualitat
Aspirant a ser un gran cuiner
Ibai Martínez, de 12 anys, es presenta al concurs infantil de cuina elsuperchefdelcole.com
Jordi Rius
Va estar a punt d'entrar al programa Masterchef junior de TVE, però ara ho intenta amb el concurs nacional 'El superchef del cole' que organitza l'empresa de menjadors escolars Serunión Educa. Ibai pot obtenir un d'aquests premis: premi absolut a la millor recepta (categoria de 7 a 12 anys), premi absolut a la recepta més saludable i un premi regional com a la millor recepta de Catalunya. Aquesta vegada, l'Ibai ha preparat nyoquis de carbassa amb salsa de formatge i xampinyons que ha enregistrat en vídeo -es pot veure a elsuperchefdelcole.com-. L'Ibai va decidir realitzar aquest plat després d'adaptar "una recepta de Martín Berasategui en un llibre que em van regalar per Sant Jordi".
El públic pot votar el vídeo fins aquest divendres, valorant qualitats com l'elaboració i presentació del plat, la simpatia i dinamisme del cuiner o si és una recepta saludable.
L'Ibai confessa que li agradaria "treballar de cuiner" i, de fet, els castellarencs ja l'han pogut veure en acció a la passada edició de la Mostra de Petits Cuiners on el seu equip va resultar guanyador. Si resulta guanyador, pot guanyar un cap de setmana per a quatre persones a Port Aventura si resulta premiada la recepta dins de la seva categoria o una Kiddy's Box "Súper chef" amb tallers culinaris si obté el premi regional. En tot cas, intentarà de nou presentar-se a Masterchef junior per última vegada ja que l'organització no deixa presentar-se a nens més grans de 13 anys.
Comparteix
M'agrada
Comentaris