En el traspàs de la Germana Montserrat Font Muñoz
FEDAC Castellar
La comunitat educativa de l'escola FEDACCastellar -La Immaculada vol dedicar unes paraules d'afecte i estimació per a la Gna. Montserrat Font Muñoz, que ens va deixar el passat 29 de juny a la infermeria de les Gnes. Dominiques de Vic, on residia últimament.
La Gna. Montserrat va néixer a Montesquiu el 24 de juliol de 1921,va ingressar a la congregació de les Gnes Dominiques el 5 de març de 1943 i va estar destinada a Manresa, Vic, Arbeca, Os de Balaguer i Prats de Lluçanès. El 1963 va veure acomplert el seu somni d'anar a missions a Nicaragua, però l'any 1967 es va veure obligada a tornar a causa d'una malaltia. En aquell moment, va ser destinada a Barcelona i finalment a Castellar, on va residir 34 anys com a Directora, Priora i Ecònoma.
A Castellar, era una persona molt apreciada, sempre disposada a ajudar i de caràcter alegre i comunicatiu. En els últims anys, feia els encàrrecs de la Comunitat i de l'escola, i gaudia parlant amb la gent del poble. Estimava molt el seu país, Catalunya, i va ser de les primeres a donar classes de català, perquè, segons el nivell de l'època, en tenia un gran domini.
La vida dóna per molt i ella, a part de ser religiosa per vocació, també tenia molta estimació per a la seva família, a qui visitava sempre que podia. Cada matí llegia la premsa i ens comentava les notícies més rellevants. Però també tenia una altra passió: si el dilluns la veies amb una gran rialla, és que havia guanyat el Barça! Era la seva debilitat.
Tota la Comunitat Educativa la recordarem amb estimació.
Comparteix
M'agrada
Comentaris