Exposicions de FM
- Q. Pascual
08/09/2017 Cultura
Exposicions obertes durant els dies de la Festa Major
Fins a set mostres sobre temàtiques diferents es poden visitar durant aquests dies
Marina Antúnez
Cal Calissó exposarà, els dies de Festa Major, les fotografies guanyadores al XL Concurs de fotografia artística (XXVI Trofeu Joan Riera i el XIII en color,) que organitza el Centre Excursionista de Castellar. La resta de setembre, a Cal Calissó, es podrà veure una mostra d'obres del pintor castellarenc Domènec Triviño.

Els Jappis exposaran obres de pintors locals al vestíbul de l'Auditori Municipal, de 12 a 13.30 h i de 19 a 21 h durant els quatre dies de Festa Major. En concret, es podrà contemplar obra d'Àngels Font, Miquel Ramos, Clara Capdevila, Josep Masaguer, Aurora Matarín, Francisco Rodríguez, Ángel Manzano, Domènec Triviño i Neus Segalés.

L'Arxiu d'Història de Castellar, en col·laboració amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura i Pau i Institut Ramon Muntaner, obriran l'exposició 'Construint el territori' i es basa en l'arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya, presentada com la relació continuada entre els éssers humans i l'entorn on els diversos elements construïts, la seva distribució pel territori i les seves formes i materials són un element clau en ela configuració del paisatge. Estarà oberta de 10 a 14 h i de 17 h a 20 h al carrer de la Mina, 9-11.

El Cercle de Col·leccionistes de Castellar ha programat una mostra a l'Espai Sales d'El Mirador els dies 9, 10 i 12 de setembre, de 10 a 13 h i de 17 a 20 . El Museu de la Coca-Cola, situat al carrer Jaume I, 2, també tindrà obert durant la Festa Major, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Les Galeries Califòrnia mantindran oberta una exposició de pintura d'artistes locals el dia 10, de 17 a 19 h.
I el Club d'Escacs Castellar obrirà una exposició de jocs d'escacs de la campanya "Faci la primera jugada" els dies 9, 10 i 11, de 10.30 h a 13 h al carrer de Barcelona, cantonada Catalunya, s/n.
Comparteix
M'agrada
Comentaris