La UE Castellar suma una nova derrota en lliga._617x412
La UE Castellar suma una nova derrota en lliga - A.San Andrés
04/02/2018 Esports
Col·lapsats (0-3)
La UE Castellar cau al Pepín Valls per tres errors defensius a la primera part
Albert San Andrés
L'equip blanc-i-vermell suma la 15a derrota en lliga enfront del Banyoles (0-3) i es perd un dels últims trens per a la salvació, en un partit on l'equip s'ha col·lapsat després de rebre tres gols per errors defensius.

Amb les baixes habituals i sumant les sancions de Carlos Ortiz i Pedro Auñón, el Castellar rebia al Pepín Valls a un dels rivals directes en la lluita per evitar el descens, el Banyoles, un conjunt també molt necessitat de punts.

La fina pluja caiguda sobre el terreny de joc evitava haver-lo de regar i garantia un joc àgil i ràpid, incloent-hi relliscades i passades de frenada.

Així començava el temps reglamentari on el Castellar intentava dominar la possessió durant els primers 15 minuts, sense que el rival crees gaire perill. El Banyoles mantenia les línies ordenades però no sorprenia la porteria d'Alberto Serrano. Al minut 20 però, l'extrem gironí penetrava fins a la línia de fons, servint una pilota al segon pal, on Jam Baldeh sense cap defensor aconseguia batre Serrano sense gaires problemes.

Els blanc-i-blaus es trobaven un bon regal que canviava el signe del partit i els locals començaven a desgavellar-se de nou. Dos minuts després del primer gol, un xut ras d'Amos Gasca li patinava de les mans a Serrano significant el segon gol dels visitants sense fer gaire esforç.

Poc després Víctor Moya, a la banqueta, era expulsat en veure la segona groga per protestar, deixant al seu equip amb un recanvi menys.
Al 43, l'equip perdia una pilota al mig camp i el Banyoles iniciava la contra enviant-li la pilota a Jam Baldeh, que després d'una galopada des de la zona de tres quarts encarava a porteria, superant de nou Serrano i arribant al descans amb el partit sentenciat.

A la segona part, amb el Banyoles ben ordenat defensivament, el partit es contagiava del temps i cap dels dos equips oferia futbol. Uns per tenir-ho resolt i els altres a causa de l'estat de col·lapse que arrossegaven de la primera part.

Sense cap ocasió entre els tres pals en els 45 minuts, el partit acabava sent etern pels assistents, que enfilaven cap a casa en veure la inoperància del joc.

"En la primera hem estat bé a l'inici fins al minut 20, però ens han arribat tres vegades i ens han fet tres gols. En la situació en la qual estem, que un equip aconsegueixi això ens fa mal. La segona part hem desitjat que acabés perquè ja ens havien fet mal" ha explicat el tècnic Juan Antonio Roldán.

La UE Castellar segueix a la cua de la classificació després de sumar només un punt de 12 possibles en els quatre partits consecutius al Pepín Valls.