Portada 462
Els PIC van fer un concert de rock pur al pati de Cal Gorina
Els PIC van fer un concert de rock pur al pati de Cal Gorina (G.Plans)
19/06/2017 - Cultura
Un oasi de rock
El canya-tapa del cicle de Cultura a la Fresca de Cal Gorina tanca amb un concert del grup castellarenc PIC
Guillem Plans
Guitarra apuntant a les estrelles, genoll amunt i l'esquena encorbada, balancejant-se. A Cal Gorina només les moreres van restar impassibles al rock pur i veterà dels PIC. El pati va lluir acolorit per l'escenografia, epilèptic per l'enllumenat i emboirat a moments per bafarades de fum. La complicitat entre els integrants del grup es va fer evident en el directe i el públic en va gaudir.

Cal Gorina va acomiadar aquest divendres a la nit l'últim "canya-tapa" del cicle de Cultura a la Fresca fent-la gran amb un oasi de rock. Una colla de col•legues amb una llarga trajectòria musical va unir-se el 2013 per formar aquest grup
castellarenc, que per l'ocasió va presentar un conjunt de temes propis, just en un moment en què està a punt d'estrenar disc.

Abans d'iniciar-se el concert, el mateix grup va sopar al pati de Cal Gorina, que, arrebossat de taules plenes de tiberi, feia patxoca. L'oferta que acompanyava el concert era de tapes, refrescos i canyes, que podien ser artesanes.

El públic va començar seguint tímidament el concert, però es va animar fins a encomanar-se plenament del ritme rocker. "Una cerveza más" cantava el grup mentre bategava amb el peu el ritme i el bateria arrencava la cançó. I els espectadors acompanyaven el concert brindant.

L'últim acte que tanca el cicle de cultura a la fresca de Cal Gorina serà l'espectacle familiar de Rah-mon Roma, diumenge 25 de juny de 12 a 14 h, un concert per a totes les edats que també funcionarà a través de la taquilla inversa, un sistema que s'ha utilitzat a la majoria d'activitats de l'entitat i pel qual el públic, de forma anònima i voluntària, paga el que creu corresponent.
M'agrada
Comentaris