Jordi Torrents va encapçalar la cursa de la final_617x412
Jordi Torrents va encapçalar la cursa de la final al seu inici
26/07/2016 Esports
Jordi Torrents, 7è al Campionat del món
El castellarenc ha participat a les proves de 1.500 del Mundial de sub-20 de Polònia després d'onze mesos sense competir
A.S.A.
De ben segur que el Mundial sub-20 de Bydgoszcz (Polònia) no serà el de millor record pel castellarenc Jordi Torrents, on va aconseguir la setena plaça final als 1500 metres, en una cursa lenta on no va poder desenvolupar la seva millor versió atlètica, després de caure a l'última posició quan liderava la cursa.
Dimarts 19, l'atleta del FC Barcelona es classificava tercer a les semifinals, pel darrere del kenià Kumari Taki i del serbi Elzan Bibic, Torrents (3:47.80 s) accedia a una complicada final, la primera internacional després de la lesió que el va mantenir apartat de les pistes durant 11 mesos.
Dijous 21, el de Castellar, un dels principals favorits per emportar-se el títol, començava liderant la cursa a la primera volta, fins que quedava tancat per diversos corredors abans de marcar els 600 metres, caient a l'última plaça. A l'inici de la tercera, l'atleta tractava de remuntar posicions, però una creuada de l'etíop Taresa Tolosa, el relegava al segon grup, deixant escapar als sis primers. La lluita final entre Taki, el seu compatriota Anthony Kiptoo i Tolosa, donava la victòria al primer (3:48.63 s), seguit de l'etíop. Torrents acabava setè (3:50.93 s), i com a segon millor europeu classificat.
"No estic content de com vaig córrer, tot i que això m'ha de servir per tractar de no cometre els mateixos errors en competició. Tot i així les sensacions han estat bones i vaig acabar molt fort i gaudint de la final", va declarar l'atleta a les xarxes socials després de la cursa.