Moment de la cursa a Motor Sport, local de l'entitat Budellets_617x412
Moment de la cursa a Motor Sport, local de l'entitat Budellets - cedida
10/02/2016 Cultura
Pau Tortosa, vencedor del campionat dels Budellets
L'entitat castellarenca va disputar la darrera cursa junior dissabte passat
Marina Antúnez
La darrera cursa del campionat 2015 Budejunior que organitza l'entitat Budellets es va disputar dissabte 6 de febrer, al local de Motor Sport, al Pla de la Bruguera. En aquest campionat, hi participen infants de 5 a 15 anys. El Club Budellets utilitza els diners de la inscripció de cada cursa per comprar el cotxe de l'any vinent per cada infant. Enguany, han rebut el Porsche 911 GT EVO1. La victòria se la va emportar Pau Tortosa, que ha guanyat les 6 curses del campionat. la segona posició va ser pe rDavid Beltrán, seguit d'aprop per Dani Martínez. En quart lloc s'hi ha situat Pol Artés i en cinquena posició, Adrià Domínguez. El sisè ha estat Guillem Cuadrat i Èric Boyer ha estat setè. Asier navarro, vuitè, i Jan Romanos i David Cano, novè i desè respectivament. Tots han corregut amb el model Nissan R390 de la marca italiana SLOT.IT.