Des del 12 de març hi ha instal·lada una de les exposicions
Des del 12 de març hi ha instal·lada una de les exposicions - J. Jaimez
13/03/2018 Actualitat
L'OMIC de Castellar porta dues exposicions a El Mirador per commemorar el Dia Mundial de Consumidor
Per commemorar el Dia Mundial de Consumidor, que se celebra cada 15 de març, l'Ajuntament ha preparat dues exposicions a El Mirador, de la mà de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC). La primera que s'hi podrà visitar, del 12 al 19 de març, és la que porta per títol "Lidera el teu consum. Ciutadà actiu, consumidor responsable", que pretén ser un viatge pels cinc sentits que hom ha de posar com a persones consumidores. Es tracta d'una exposició modular sobre consum responsable que porta els visitants a reflexionar sobre tots els aspectes de la vida com a persones consumidores i, alhora, proporcionar la informació i les eines necessàries per consumir responsablement.

D'altra banda, del 19 al 26 de març s'instal·larà a El Mirador l'exposició "Consum, com som?", una mostra que intenta donar resposta a preguntes diverses com ara quins són els nostres drets quan consumim, si entenem o no adequadament la informació que trobem a les etiquetes dels productes o on i com podem consumir responsablement.

Ambdues exposicions itinerants de la Diputació de Barcelona que s'adrecen a tota mena de públic i es podran veure a l'Espai Sales d'El Mirador, de 10 a 20 hores.

Comparteix
M'agrada
Comentaris