Els finalistes de 5è i 6è del QKK! 16-17
Els finalistes de 5è i 6è del QKK! 16-17
Finalistes de 3r i 4t del QKK! 16-17
19/06/2017 Actualitat
La final del QKK! clou la 35a temporada de Ràdio Castellar
Els programes temàtics de l'emissora municipal marxen de vacances coincidint amb Sant Joan
Com ja és tradició a l'antena de Ràdio Castellar, la final del concurs infantil Quin Cacau! (QKK!) és un dels moments culmiants de la recta final de la temporada radiofònica. La 2016-2017 serà recordada perquè l'emissora municipal ha arribat als 35 anys d'emissions ininterrompudes. Després de Sant Joan, Ràdio Castellar obre un parèntesi de tres mesos en la seva graella habitual i bona part dels programes realitzats per entitats i voluntaris de la vila descansen.

En el cas del QKK!, de la mà de les joves presentadores Anna Garcia i Gemma Soler, cada dissabte els micròfons de Ràdio Castellar s'han obert als escolars de la nostra vila gràcies a aquest veterà concurs de preguntes i respostes. Nois i noies de tercer a sisè de primària de tots els centres escolars de la vila s'han apuntat a aquesta nova edició del concurs educactiu de l'emissora municipal que promou la cultura i els coneixements. Coincidint també amb l'acabament del curs escolar, el QKK! va celebrar dissabte passat les seves dues grans finals amb les parelles que havien obtingut més puntuació al llarg de la temporada. Finalment els guanyadors van ser l'equip Mini Minions (Marta Ros, Mireia Cànovas i Arian Creus) d'El sol i la Lluna, en la categoria de 3r i 4t, i l'equip Els del 5 (Paula González i Leire Ramal d'El Mestre Pla, en la cateogira de 5è i 6è). Tant els guanyadors com els finalistes van rebre obsequis per la seva participació gentilesa de l'estació de servei BP Truyols.

Temporada d'estiu
Durant els mesos d'estiu, Ràdio Castellar mantindrà els seus espais informatius (a excepció del mes d'agost) i s'informarà de tota l'actualitzat castellarenca a través del portal LACTUAL.cat.
Comparteix
M'agrada
Comentaris