Primera trobada presencial de Castellar Unida
Primera trobada presencial de Castellar Unida - C. D.
10/11/2017 Actualitat
Es constitueix a la vila el grup Plataforma Castellar Unida
El col·lectiu sorgeix per conscienciar que a Castellar 'hi ha una diversitat de pensament més enllà de l'independentisme'
C. D.
Aquesta setmana s'ha constituït com a grup estable la Plataforma Castellar Unida, un col·lectiu creat recentment amb la finalitat de "conscienciar la ciutadania de Castellar i les institucions que hi ha una diversitat de pensament més enllà de l'independentisme".
Tot va començar fa una setmana a través de la xarxa social Facebook i aquest divendres han fet la primera trobada presencial a la Sala Lluís Valls Arenys d'El Mirador, on han participat una trentena de persones.

"L'independentisme té molta força a Castellar, però volem fer visible que hi ha una altra part de Castellar que pensa diferent, que no ens sentim representants i que volem fer veure que estem aquí perquè ens sentim desprotegits per part d'aquest Ajuntament que s'ha posicionat públicament a favor de l'independentisme", diu la Jennifer, membre de la plataforma.

Durant la trobada s'han tractat diferents temes, com quines accions es faran pròximament o com es donaran a conèixer.
"Hi ha certs pensaments polítics que no estan sent escoltats i simplement volem aglutinar la gent que no estigui a favor de l'independentisme. Som gent que ens sentim una mica desemparats políticament", ha concretat el Marc, un altre membre del grup creat recentment.
El grup de Facebook ja compta amb 700 membres. Segons la Jennifer, un Ajuntament "no pot consentir certes actuacions com que es tregui la bandera d'Espanya o que es pengin pancartes a favor dels presos. Lluitarem perquè sigui un poble de tots i per a tots".

La plataforma no vol associar-se a cap partit polític: "No volem signes ni ideologies polítiques. Cadascú pot votar qui vulgui, ens uneix però, la defensa de l'unionisme. Hi ha gent a Castellar que li fa por treure la bandera d'Espanya perquè l'insult fàcil és que ens diguin feixistes".
Castellar Unida encara no ha concretat quines accions faran aviat tot i que ja estan pensant a posar carpes informatives i fer "una botifarrada o paellada per donar-nos a conèixer".

El correu electrònic per contactar amb ells és pcastellarunida@gmail.com i la pàgina de Facebook Plataforma Castellar Unida.
Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Ricard 28 de desembre - 15:57h
Em sembla molt respectable la vostra posició. A mi, m'han insultat dient-me nazi per dir que vull la independència per a Catalunya, que no dono el meu suport al govern més corrupte de la UE Si es tracta de debatre sense menysprear a el "contrincant" ENDEVANT !!!