23/11/2017 Actualitat
Els comerços, preparats pels grans descomptes del 'Black Friday'
Entre aquest dijous i dissabte, els establiments oferiran interessants descomptes
Jordi Rius
La bogeria de les compres amb grans descomptes abans de Nadal sembla que de mica en mica es va imposant a casa nostra. Tot i que enguany l'associació de comerciants de Castellar no fa una campanya conjunta de promocions, el cert és que hi ha nombrosos comerciants que s'han apuntat a la iniciativa del Black Friday. "Treient el cap de setmana proper a Nasal, per nosaltres és el cap de setmana més bo de l'any", assegura Antonio Gálvez, gerent de Cárnicas Merche, que afegeix que a la botiga a tots els articles de Nadal com embotits i pernils que ja tenen a l'establiment tenen un preu especial. En pernils fan un 10% de descompte i en carns d'aviram, cabrit, garrí "arreglem el preu". Els descomptes ja s'apliquen des de dijous als seguidors de la pàgina de Facebook de Cárnicas Merche i es faran fins dissabte.

Comerços de roba com Culdesac o Cucades també s'han apuntat a la moda dels descomptes del Black Friday. El que no és tan usual és que les farmàcies també s'hagin apuntat a les promocions especials. La farmàcia Yangüela ofereix durant tota la setmana descomptes interessants amb productes de dermocosmètica que van fins al 50%. Passa el mateix amb la farmàcia Casanovas que aplicarà fins al 50% de descompte en la segona unitat en determinades marques de laboratori. El gerent de la farmàcia, Lluís Casamada, que reconeix que aquest dia hi ha bon nivell de vendes, afirma que ja fa alguns anys que s'han sumat a la iniciativa del Black Friday "fent alguns packs de cosmètica amb descomptes i de mica en mica hem anat ampliant referències".

A l'òptica Optimón, que se suma a la iniciativa per segon any, fan per aquest divendres un 42% de descompte per a ulleres graduades i de sol i un 47% per a ulleres progressives. La propietària de l'òptica, Eva Navarro, ha afegit que "potser cada vegada més la gent té més present el Black Friday i ja el té present". La moda del Black Friday va arribar dels Estats Units ara fa sis anys i la UOC calcula que la mitjana de despesa serà d'uns 215 euros. L'Agència Catalana de Consum recomana fer una compra responsable i fer una llista del que necessitem. 
Comparteix
M'agrada
Comentaris