Exposició del Cercle de col·leccionistes de Castellar del vallès per Festa Major 2017
Junta del Cercle del Col·leccionistes
Estimats vilatans, grans, joves i petits, la nostra Festa Major ja és aquí.
Un any més, i ja en van uns quants, la nostra entitat amb la col·laboració de l'Ajuntamet de Castellar del vallès, intenta col·laborar en fer-la més humana, presentant la nostra exposició d'objectes de col·lecció a tothom, (amb entrada lliure) perquè tots puguem contemplar el nostre passat més recent o més passat. Al cap hi ha la fi, aquesta és la nostra intenció i si amb això us portem bons records del vostre passat o us fem somriure, tots estarem contents i encantats. Perquè això vol dir que us haurà agradat la nostra exposició i nosaltres estarem molt orgullosos un any més de poder-vos-la mostrar.
Aquest any, podeu observar tot un mostrari del que col·leccionen els nostres vilatans i foranis, peces molt antigues, antigues i no tan antigues. Peces de més enllà dels nostres besavis, avis i pares. Peces que passen de generació en generació gràcies a quí les conserva i a quí les reuneix per al goig i el delit de les noves generacions, generacions que d'aqui a uns quants anys faran com nosaltres fem ara col·leccionar, col·leccionar objectes, objectes que ens recorden la nostra infància, la nostra joventut, el nostre poble i el nostre passat.
Al cap hi ha la fi, els col·leccionistes som els que mantenim vius els records.
Aquesta exposició és ja tradició i no la podem deixar perdre, com a passat amb els nostres carrers engalanats, qui no se'n recorda d'ells, el goig que donaven, eren l'admiració de tota la comarca a la fi dels anys 70 i principis dels 80, i de tantes coses que ja s'han perdut al nostre poble. És la nostra Festa Major i entre tots l'hem de mantenir viva, humana i fer-la ben gran.
Aquest any i seguint la tradició, tindrem la Tombola, amb la qual sortejarem pernils, (bons pernils), ampolles de vi i de cava, així com premis sorpresa a tots els participants. Us esperem a tots/es.
Tant mateix dir-vos que, el dilluns dia 11 tindrem una nova trobada de col·leccionistes i intercanvi de plaques de cava. Es posaran a la venda dues ampolles de cava, una de Cuscó Comas de tiratge nova i una altra d'Albert Oliva, Especial Trobada Castellar del vallès, amb regal tira de 10 plaques de cava, al costat mateix de l'exposició.
Comparteix
M'agrada
Comentaris