Actors de 'El chico de la última fila' durant la representació._617x412
Actors de 'El chico de la última fila' durant la representació. - Q. Pascual
15/01/2018 Cultura
'El chico de la última fila', a Sabadell
El passat cap de setmana, la proposta de l'ETC va ser al teatre L'Alternativa
Marina Antúnez
El chico de la última fila es va estrenar a la Sala de Petit Format de l'Ateneu a finals de l'any passat. La proposta de l'Esbart Teatral partia d'un text de Juan Mayorca, en un muntatge dirigit per Alfonso Fernández, i que comptava amb els actors i actrius Guillem Seuba, Oriol Gibert, Joan Romeu, Clara Sellés, Sara Schkot i Àlex Torrano.

Aquest passat cap de setmana, la companyia castellarenca va repetir l'obra al teatre L'Alternativa de Sabadell, al carrer Maria Aguiló, 22, divendres, dissabte i diumenge. "L'experiència va ser molt bona, no és el primer cop que trepitgem l'escenari de la Sala L'Aternativa, i sempre ens hi hem sentit ben rebuts", explica Alfonso Fernández, el director de El chico de la última fila.

L'espai del teatre sabadellenc "va obligar-nos a adaptar l'escenografia, ja que l'espai és més petit, però ha estat fàcil solventar les diferències", apunta Fernández. Així mateix, també van modificar les característiques tècniques del muntatge, "ja que a L'Alternativa hi ha menys complexitats tècniques".

El públic ha estat molt receptiu amb la proposta teatral de Castellar. "Ha vingut gent que ja ens havia vist, i d'altra, que no ens havia pogut veure a Castellar". Tot i que no hi ha hagut massa afluència de públic, les crítiques han estat bones. L'equip actoral del muntatge s'ha sentit també molt còmode. "Amb aquestes tres funcions afegides, ja donem per mort el projecte de l'ETC, encara que mai es pot dir mai del tot, ves a saber!", afirma el director.
Comparteix
M'agrada
Comentaris