Alguns dels assistents amb disfresses durant la festa
- Cedida
10/02/2016 Cultura
'Nit carnavalera' amb els Deejays del Revés
El col·lectiu local va organitzar una festa de Carnestoltes amb la col·laboració d'altres entitats de Castellar
Anna Parera
El grup de discjòqueis castellarencs Deejays del Revés van muntar el passat divendres a la nit una festa a la Sala Blava de l'Espai Tolrà per celebrar el Carnaval. L'objectiu, que les disfresses i el ball fossin els protagonistes en un ambient divertit per gaudir de la festivitat de Carnestoltes a la vila. Els Deejays es van encarregar de posar la música, mentre que pel servei de bar van comptar amb la col·laboració de les entitats PAH Castellar, la Colla Castellera de la vila, els Capgirats, i el grup juvenil La Cantera.

Els Deejays partien de l'experiència de l'any passat que van fer la festa dissabte "i no va funcionar gaire per l'afluència de gent", va afirmar Toni González, membre del col·lectiu Deejays del Revés i organitzador de la proposta. Per això enguany "amb la regidoria de Cultura vam decidir passar-la un dia abans i amb horari més de nit", va detallar González. Un encert per part dels organitzadors, ja que hi va haver més disposició per anar-hi i l'assistència va augmentar respecte l'any anterior. "Van venir unes 200 o 300 persones", va assegurar González. A més a més, "vam tenir una nit amb un gran ventall d'edats", a primera hora hi va haver un públic més familiar amb els pares i els seus fills, també van participar adolescents dels instituts de Castellar a qui els Deejays havien convidat a la festa i, més tard, va arribar la gent jove.

Una nit carnavalera per ballar i cantar, on també hi va haver lloc per les veritables protagonistes de la festa, les disfresses. Els Deejays van fer un concurs on van repartir un total de 6 premis. Per la categoria individual es va entregar un primer premi que eren unes entrades per espectacles culturals a la vila, un segon que corresponia a un val per una pizza de 2 persones de Cal Camilo i un esmorzar a El Cafè de Castellar com a tercer premi. Pel que fa als guardons de les disfresses col·lectives, el primer premiat es va endur un pernil i el segon i tercer un ampolla de cava.

Tot i l'èxit final de la festa i les bones sensacions, cal destacar però, que l'inici va ser complicat per culpa de problemes tècnics de corrent, que van provocar que no hi hagués ni llum ni so durant una bona estona. Finalment, els organitzadors van poder muntar un altre equip que els va permetre seguir amb la festa sense cap més incidència.
Comparteix
M'agrada
Comentaris