Assistents a la festa de Colobrers_617x412
Assistents a la festa de Colobrers - Quim Pascual
28/07/2015 Cultura
'Dj set' enmig de la natura
La festa dels Deejays del Revés a Colobrers pretenia donar l'opció als joves de quedar-se a la vila dissabte a la nit
Anna Parera
La plataforma de discjòqueis local Deejays del Revés va oferir des de les 7 del vespre del passat dissabte fins a la una de la matinada una sessió musical al Parc de Colobrers. Els encarregats de fer sonar l'equip de so instal·lat van ser els discjòqueis Toni González i Carles Antón, que fugint dels espais cèntrics del poble buscaven un lloc ampli i apartat on la festivitat s'envoltés de natura i també d'una atmosfera agradable.

Es tractava d'una "festa extra" diferent a les sessions Open Lounge que el col·lectiu organitza els divendres a la terrassa d'El Mirador, va afirmar Toni González. En l'esdeveniment, que anava adreçat als joves de la vila, "buscàvem un ambient més festiu, amb música més contundent", va afegir González. A les 19 hores "vam començar punxant música dels 80", va explicar Carles Antón. D'aquesta manera, des d'estils tranquils com ara l'indie es va anar ambientant el Parc de Colobrers. Tot seguit, quan va anar arribant la gent va ser les melodies electròniques les que van sonar i, més endavant, la sessió va continuar amb uns estils més moguts com el house i el techno.

La bona avinença entre els dos discjòqueis va fer que tant Toni González, un Dj amb experiència i amb un estil ja consolidat, com Carles Antón, un Dj novell, gaudissin mentre anaven reproduint les cançons. Tot i això, no es va complir l'objectiu dels Deejays del Revés que era captar l'interès del jovent de Castellar. La falta d'assistència i l'arribada de gent a glopades feia que un espai gran, com la part superior del Parc de Colobrers, es veiés buida i amb poca participació. La dificultat per trobar el lloc, així com la falta de lluminària al camí i al Parc complicaven l'accés a l'esdeveniment festiu. Tan sols una trentena de persones van assistir al llarg de la sessió musical a la festa estiuenca.

Des de l'entitat local però, consideren que val la pena anar apostant per activitats que mitjançant la música convidin als castellarencs a quedar-se a la vila a les nits. "Volem fer créixer l'oferta juvenil al poble", va assegurar Toni González, que, al mateix temps, reconeixia que cal anar provant activitats, per tal de poder oferir opcions d'oci als joves de Castellar.
La propera proposta de la plataforma dels Deejays del Revés serà la darrera sessió a la terrassa d'El Mirador, el 31 de juliol, amb una mirada retrospectiva a la música dels anys 70: "Give me the 70's" amb el Deejay Selector Retrodisco.
Comparteix
M'agrada
Comentaris