'Boyhood'
Una imatge de la pel·lícula 'Boyhood', que es podrà veure dissabte - Cedida
27/02/2015 Cultura
La secció oficial del BRAM!
Fins diumenge hi haurà un intensiu de projeccions de la secció oficial i el BRAM! Infantil
Redacció
Dins la secció oficial del BRAM! 2015 avui es projectarà Leviatan, drama social ambientat a Rússia. Allà, el protagonista haurà de fer front a la pressió de l'alcalde, que intenta apropiar-se de la seva casa i el seu taller.

Demà dissabte serà un dels dies amb més projeccions del BRAM! d'enguany. A les cinc de la tarda hi haurà Jimmy's Hall, de la mà de Ken Loach, un dels principals exponents del cinema social britànic. El film està ambientat a Irlanda, on Jimmy pretén rehabilitar un local en sala de ball. Al capellà de la parròquia, però, no li agrada la idea.

A continuació, també a l'Auditori, es projectarà Dos días, una noche, drama social dels directors belgues Jean-Pierre i Luc Dardenne que parla sobre la dignitat, l'empatia i la lluita per la supervivència. El dia acabarà amb Boyhood, en què el realitzador Richard Linklate segueix la vida de Mason des dels 6 fins als 16 anys.

Diumenge a la tarda, es podrà veure el documental La sal de la tierra, sobre el fotògraf Sebastiao Salgado, testimoni de grans esdeveniments que han marcat la història recent i que posteriorment ha emprès camí a territoris verges amb grandiosos paisatges. El fill del fotògraf, Juliano Ribeiro Salgado, ha codirigit el film amb el realitzador Wim Wenders. El mateix diumenge, a les nou del vespre, es projectarà la comèdia dramàtica Pride (Orgullo). El film explica una curiosa història de dues comunitats diferents, les famílies de treballadors miners amb problemes laborals i un grup de gais i lesbianes solidaris, que s'uneixen per una causa comuna. Totes les pel·lícules de la secció oficial es projectaran en versió original subtitulada.

SECCIÓ INFANTIL || Diumenge al matí serà el torn de la secció Infantil, que començarà amb tallers per a infants. A les onze es projectarà Perdut i trobat, (2-6 anys), a les dotze hi haurà una actuació de la Coral Sant Esteve, que interpretarà cançons tradicionals irlandeses, i a continuació es podrà veure El secret del llibre de Kells, per a infants a partir de 6 anys.

PREMIS DEL BRAM || Un any més, el BRAM! ha previst el premi especial del públic. Tots els espectadors hi poden participar votant el film que més els hagi agradat. El director i la productora rebran un sac de mongetes del ganxet, i se'n sortejaran també deu entre tots els espectadors que hagin votat. També es concedirà el premi del jurat jove. Durant tots els dies del BRAM! continuarà en marxa el BRAM! Gastronòmic, amb descomptes i ofertes especials pels espectadors.
Comparteix
M'agrada
Comentaris