Òscar Lomas i Ignasi Giménez, de Som de Castellar-PSC
Òscar Lomas i Ignasi Giménez, de Som de Castellar-PSC
26/03/2015 Actualitat
"Tenim un ajuntament solvent per afrontar el futur"
El cap de llista Ignasi Giménez diu que el seu govern ha sanejat les finances municipals
Redacció
La candidatura Som de Castellar-PSC ha fet públic a través d'un comunicat la seva valoració del balanç econòmic del mandat que està a punt d'acabar. Segons el cap de llista, Ignasi Giménez, "hem estat capaços de donar la volta a la greu situació econòmica que patia l'Ajuntament". En aquest sentit, ha afirmat que Castellar disposa d'un ajuntament "solvent que pot afrontar el futur amb totes les garanties". Per Òscar Lomas, membre de la llista de Som de Castellar-PSC, al capdavant de l'Ajuntament el seu grup polític ha reduït "els terminis de pagament. Ara paguem millor que abans de la crisis econòmica. No devem factures i no hi ha factures amagades. El balanç, doncs, és totalment satisfactori".

"S'han establert les bases que permetran oferir les millors oportunitats de futur al nostre municipi. Tenim capacitat per afrontar nous programes i projectes d'inversió que millorin la qualitat de vida i les expectatives de futur", afirma Giménez.

El comunicat de la candidatura també sosté que com a equip de govern també han augmentat "la despesa en ajuts socials, educació i foment de l'ocupació". "S'ha fet una clara aposta per la progressivitat fiscal on més de 2.300 famílies han tingut algun tipus de bonificació o ajut en els seus impostos", assenyalen.

Finalment informen que durant les properes setmanes presentaran les principals propostes electorals de la candidatura Som de Castellar-PSC per al nou mandat.
Comparteix
M'agrada
Comentaris